- Poruka
- 114.317
Koristi se i kao lek, doduše ne oralno, al postoje cele sobe od toga napravljeneJa ne volim kuhinju, tako da bojkotujem detalje oko lampe.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koristi se i kao lek, doduše ne oralno, al postoje cele sobe od toga napravljeneJa ne volim kuhinju, tako da bojkotujem detalje oko lampe.![]()
Ima!!!!Ima li so veze sa lampom?
Ako ima...Ima li so veze sa lampom?

A što galamite, ne čujem šta mislimTreba bend da osnujemo - Megaphone sisters!![]()
Moraš da misliš glasnije, mada ti i ovako dobro ideA što galamite, ne čujem šta mislim
Agi je to, znaš da kod nje sve lekovito.Ako ima...![]()
Sem jezičineAgi je to, znaš da kod nje sve lekovito.
Znam za slane sobe, ali nisam znala za slane lampe, priznajem.Slane sobe za astmu se oblažu tom solju!
Mada ima i jedan napušteni rudnik soli u Rumuniji, obične kamene,koji je jedno vreme bio lečilište za decu sa disajnim problemima
Danas je podzemna crkva
Ima da se kupe i nisu skupeZnam za slane sobe, ali nisam znala za slane lampe, priznajem.
Odakle ti svi ti podaci, jadan tvoj mozak s tobom. Mislim, za crkvu u Rumuniji i sve ostalo.Slane sobe za astmu se oblažu tom solju!
Mada ima i jedan napušteni rudnik soli u Rumuniji, obične kamene,koji je jedno vreme bio lečilište za decu sa disajnim problemima
Danas je podzemna crkva
Bila mi kuma i donela narukvicu!Odakle ti svi ti podaci, jadan tvoj mozak s tobom. Mislim, za crkvu u Rumuniji i sve ostalo.
Nas dve smo se bile dogovorile da ovde govorimo tiho i nosimo psa (ja) i papigu (seka Žiži) sa sobom.Moraš da misliš glasnije, mada ti i ovako dobro ide

Ne znam o čemu ze radi, al za svaki slučaj stavljam SmeškaNas dve smo se bile dogovorile da ovde govorimo tiho i nosimo psa (ja) i papigu (seka Žiži) sa sobom.
Tog trenutka je odavde usledila opšta bežanija... nekih koji su hteli da nas dve leče od migrene.![]()
Nas dve smo se bile dogovorile da ovde govorimo tiho i nosimo psa (ja) i papigu (seka Žiži) sa sobom.
Tog trenutka je odavde usledila opšta bežanija... nekih koji su hteli nas dve da leče od migrene.![]()

To je bilo pre tebe na ovoj temi.Ne znam o čemu ze radi, al za svaki slučaj stavljam Smeška

Ti, Sokole, se nisi prijavljivao da nas lečiš, te si stoga potpuno bezbedan.
Ја ћу повремено да провирим.
Ваљда ми се ништа лоше неће десити.
![]()

Svi su oni jaki na rečima!To je bilo pre tebe na ovoj temi.
Neki muški hteli nas dve sestre da leče od migrene, po nekakvim sobama, na "neslan" način, pa su se nesla(v)no i proveli.![]()
Ma, ni na rečima nisu, ali pokušaju bar.Svi su oni jaki na rečima!

Mene smaraju ti đilkoši sa seksualnim insinuacijama!Ma, ni na rečima nisu, ali pokušaju bar.![]()

Izvinite što čekate, neda mi mob da napravim screen shot, nešto se baš uzh..O, seko Žiži, oli postavljat novi zadatak?
Ko ti kriv što si pogodila materijal lampe.
Ja sam lepo rekla da je lampa.
Vi'š da nam seka Agi došla, odmorna i naoštrena za rešavanje kao ljuta sablja dimiskija.
Ima sve da nas pregazi kao plitak potok.![]()
Па напишиIzvinite što čekate, neda mi mob da napravim screen shot, nešto se baš uzh..