gost 444588
Domaćin
- Poruka
- 4.830
Ne mogu sada da postavljam sledeći zadatak, jer neću biti tu da pratim. Ne zamerite.
Svratiću ponovo kasnije.
Svratiću ponovo kasnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jest da mi dođe da ga utepam kad mi ujutro vrisne dorruččak. Ne treba mi alarm
al sama sam kriva. Naučila ga.@Lady Moon, idem i ja da prošetam papigu 
Seko @Zizi 1 , je l' se ovo strendžer usudio nas dve da zeza il' mi se pričinjava!?Ovo lako,Dr.Blanki prefarbao ordinaciju u crno,pa leci sestre od migrene![]()

ili imaš neki bolji predlog? 
Nema tu zezanja,pusti da ti se @BLANKED predstavi,pa ces da mi se zahvaljujes!![]()

Priznajemo i naknadne odgovore.Nego da se valim,potrefio sam onog zmaja i onu vekericu...ali ne postidoh za upisem![]()

Svi predlozi usvojeni.Seko @Zizi 1 , je l' se ovo strendžer usudio nas dve da zeza il' mi se pričinjava!?
'Oćemo li gaili imaš neki bolji predlog?
![]()

Ič ni meni nije jasno,sekoHoće li meni neko da objasni o čemu se ovde radi, pa da se i ja smejem sa vama? Lako se vama smejati meni koja vas ne poznajem od ranije.![]()
Sad da vas vidim, nek mi neko popreko pogleda moju sekuE, evo meni moje mile seke! Drž'te se sada dobro!![]()
, odma 

Odoh i ja,a teško mukom goste isterala da se igram i sad pričam ovde sama sa sobom

sad će fotkaE ovo je akademskih 2 X po15 minuta da čekam.Odoh i ja,a teško mukom goste isterala da se igram i sad pričam ovde sama sa sobom
![]()

ma vidiš taj peščani sat u sredinitako ti je mala moja...s teflonskom tavom![]()

PA pogodio je Stranac

A to je trebala da bude samo podloga, ali nece da mi se primi boja, treba u crveno na radost samo da uhvatim malo slobodnog vremenaOvo lako,Dr.Blanki prefarbao ordinaciju u crno,pa leci sestre od migrene![]()

Kad sam ja gledao,nije ga bilo,naknadno naleplenoma vidiš taj peščani sat u sredini![]()

opet u pravuKad sam ja gledao,nije ga bilo,naknadno nalepleno![]()

Nemam ja vremena trenutno...ajd ko ima vremena i ume...idem da pitam sredoja sta dobijam za resenje,mozda bude neki satic

govori tiho i nosi psa sa sobom 
Zlatno pravilo!![]()
![]()
govori tiho i nosi psa sa sobom
![]()

nema trte mrte, nemožeeee naaaam nikooo ništaaaZlatno pravilo!![]()