- Poruka
- 25.130
PS.
A sto se tice rupe, nemojte da me vucete za jezik, na silu me terate da se hvatam za silikone
A sto se tice rupe, nemojte da me vucete za jezik, na silu me terate da se hvatam za silikone
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko te tera da se hvataš za silikone? Mogao si dati glas za bilo šta drugo ili ne glasati uopšte.PS.
A sto se tice rupe, nemojte da me vucete za jezik, na silu me terate da se hvatam za silikone![]()

Ko te tera da se hvataš za silikone? Mogao si dati glas za bilo šta drugo ili ne glasati uopšte.
Da li je ovo ljutnja u najavi?![]()

Ja sam protivnik silikona, ali odgovor je bio originalan, što jes' - jes'.Pa dobro ne ljutim se pa neka su i silikoni![]()

ok , ali mislim da za onaj odgovor _ silikon za sise sleduje joj forumska medalja@Manga Hilux , mislim da anketa može da se skloni jer niko to i ne čita, a tebi je jedna nepotrebna obaveza više, da svaki dan pretresaš ovu temu i praviš novu anketu.
Sunčica je naš favorit u odgovorima u ovoj temi, u svakom slučaju, samo zavisi koliko je u kom trenutku inspirisana.
Dakle, njoj ideza zasluženo prvo mesto u davanju originalnih odgovora.
![]()

opet mehanika

opet mehanika
a ja umalo na manju sliku da napišem da je deo nekog šatla![]()

Blanki, odzumiraj TO da ga ne gledam
. Ako nešto ne volim to je... Ajd seko
, ti napiši ja ne mogu... Dobro jutro, dan, šta li je
Nekad bioovo nešto iz prošla vremena![]()

Ovo je nesto od drveta?

Možda šahovska figura?
Mene asocira na šahovsku figuru.
O fala,falaPogledajte prilog 1558731
ova forumska medalja danas ide u ruke članici @sunchaya za doprinos u ovoj igrici jer svojim odgovorima daje veselu i šaljivu atmosferu što veoma prija ostalim učesnicima i za osvojeno prvo mesto u anketi šaljivih odgovara

Možda šahovska figura?
Da, šah je u pitanju. Bravo, dame!Mene asocira na šahovsku figuru.Duki i ja istovremeno, sad vidim
![]()