Čik pogodi šta je na slici! :)

Da iskoristim ovo zatišje i odmor posle posla dragih učesnika ove teme, da pozovem i učesnike prethodne ove moje teme, na drugom pdf-u, da nam se pridruže. Ako žele, naravno. Sve je na dobrovoljnoj bazi. Bitna je dobra volja i dobra atmosfera u temi. :)
Dakle: @Duki Lu , @zendeli , @mina68 , @Pinocchio ... i ostali dobri ljudi dobre volje, dobrodošli ste. :)

@zendeli , ovde se pojavio i originalniji odgovor od tvoje Grubinove papuče i mog krila slepog miša, tako da uvek može i... originalnije. :D

Dođe mi da kažem moderatoru @Manga Hilux da uvede glasanje za najoriginalniji odgovor u ovoj temi, ali ne znam kako bi se to sprovelo. :D
Ali za sada znam koji odgovor je moj favorit. :lol:

Poslednja izmena:
Ima slična tema negde? Znam da sam videla nešto slično lutajući po Krsti..
Ja sam bila otvorila ovu temu prvo u drugom pdf-u, pa sam je ubrzo prebacila ovde. :)
Ništa nisi propustila, ne brini. ;)

Ima tema u Svetu biljaka, gde pogađaju isključivo cveće. Nije mi ta tema bila inspiracija, već sam nešto slično viđala po netu.
Ali osmislila sam da ne bude suvoparno zadavanje i pogađanje, jer bi prvoj meni ubrzo to dosadilo.

Da premestim zadatak na ovu stranu...

Aaa.jpg

Da iskoristim ovo zatišje i odmor posle posla dragih učesnika ove teme, da pozovem i učesnike prethodne ove moje teme, na drugom pdf-u, da nam se pridruže. Ako žele, naravno. Sve je na dobrovoljnoj bazi. Bitna je dobra volja i dobra atmosfera u temi. :)
Dakle: @Duki Lu , @zendeli , @mina68 , @Pinocchio ... i ostali dobri ljudi dobre volje, dobrodošli ste. :)

@zendeli , ovde se pojavio i originalniji odgovor od tvoje Grubinove papuče i mog krila slepog miša, tako da uvek može i... originalnije. :D

Dođe mi da kažem moderatoru @Manga Hilux da uvede glasanje za najoriginalniji odgovor u ovoj temi, ali ne znam kako bi se to sprovelo. :D
A ne zezaj da su moje papuce:D

posle svake pogođene fotke , stavljam anketu za naj odgovor, u trajanju od dva dana , nešto ovako , samo da vidim odgovore od malopre :kez:
mala izmena , trajanje je samo jedan dan
@BLANKED
@Zizi 1
@The_Night_Hawk
@sunchaya
ja
i svi ostali mi

Poslednja izmena:
posle svake pogođene fotke , stavljam anketu za naj odgovor, u trajanju od dva dana , nešto ovako , samo da vidim odgovore od malopre :kez:
mala izmena , trajanje je samo jedan dan
@BLANKED
@Zizi 1
@The_Night_Hawk
@sunchaya
ja
i svi ostali mi
U naslovu ankete umesto "Čik pogodi ša je na slici No 1" bi možda bilo bolje da stoji "Čik pogodi šta je na slici post broj 784" i tako za svaku sledeću anketu, da bi se znalo na šta se trenutna anketa odnosi. Bude dana kada promenimo i po 10 zadatih slika, ali ti izaberi sliku na koju su ljudi najviše lutali, da vidimo koji odgovor će se najviše svideti ostalima. :D

Back