- Poruka
- 25.130
Ma jok ne Klikce se ništaova rupanije rupa
, nešto kao gumeno na klik pritiskom radi , hm

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok ne Klikce se ništaova rupanije rupa

Hoće to posle izlaska...Malo cu da prilegnem, sve me boli, ali pratim ja sta pisete
![]()

Jeste rupa.ova rupanije rupa

)... a, samo da pitam.. ovo ima neke veze sa kuhanje, da nije deo šerpe?

Hajde velika pomoc, dozvoljena je samo za 18+![]()
Japanski točkić?Staje u dzep![]()
Šestar
Vruce, nije bas "serpa" ima veooma slicnu svrhu, ali samo da definisemo jos i tacno sta je@BLANKED nam baš zabiberio
Mislim da ćeš da budeš miran do sutra.Baš je bio naporan vikend
(migrena)... a, samo da pitam.. ovo ima neke veze sa kuhanje, da nije deo šerpe?
![]()
![]()

'De si, sestro moja i po migreni!@BLANKED nam baš zabiberio
Mislim da ćeš da budeš miran do sutra.Baš je bio naporan vikend
(migrena)... a, samo da pitam.. ovo ima neke veze sa kuhanje, da nije deo šerpe?
![]()
![]()

Znači, ako je tiganj...Vruce, nije bas "serpa" ima veooma slicnu svrhu, ali samo da definisemo jos i tacno sta je![]()

Odogovor je tacanZnači, ako je tiganj...![]()

E, znači, lood si k'o struja.

E, znači, lood si k'o struja.
Šta će sve tebi pasti na pamet.
Joj, slatko se ismejah ovako na sabajle.![]()
Jel je umetnost, jeste

To vama što jedete predstavlja umetnost, a nama što svakodnevno moramo da ga koristimo (za spremanje hrane, pranje istog posle prženja... i ostale, korisnije svrheJel ima veze sa tehnikom, nemaJel je umetnost, jeste
Jos se svakodnevno spominje ovde
Pa stvarno covek ne zna vise kako da vam udovolji
![]()
) i nije nešto umetnički inspirativan. 
al nije za nas corave
Ocigledno da je i ovom sto ga prodaje bilo muka da ga ljudski ocistiTo vama što jedete predstavlja umetnost, a nama što svakodnevno moramo da ga koristimo (za spremanje hrane, pranje istog posle prženja... i ostale, korisnije svrhe) i nije nešto umetnički inspirativan.
![]()

Podseca na sediste

Ko kaže da ovde nema ćoravih?Lepa vam temaal nije za nas corave
![]()

Ok,ali jel moze bez mozganja...jbg ponedeljakKo kaže da ovde nema ćoravih?
Ovo je tema za druženje, šalu i mozganje, onako usput, tako da ne brini ti za dioptriju, nego upadaj u društvo.
Što nas je više koji lupetamo dok ne pogodimo, to se pojedinačno bolje osećamo što grešimo.
Upadaj među nas.![]()

Ne mora mozganje, može i loopetanje, šala... šta god.Ok,ali jel moze bez mozganja...jbg ponedeljak![]()

Vidiš kako je Blanki loopio, pa je još uvek živ?Podseca na sediste![]()

Ma hajde stranac pa kad si ti mene video da mozgamOk,ali jel moze bez mozganja...jbg ponedeljak![]()

Ne slušaj ti njega baš mnogo, @stranac119 .Ma hajde stranac pa kad si ti mene video da mozgam![]()