- Poruka
- 17.475
Pa gledam mašinu,gledam usisivač, zovu me da se družimo a meni se ne da.Ti kao da si od na sabajle rešila da me utepaš spominjući sve kućne aparate redom.
NIje veš mašina.
Ima ovoga i po kući/stanu i napolju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa gledam mašinu,gledam usisivač, zovu me da se družimo a meni se ne da.Ti kao da si od na sabajle rešila da me utepaš spominjući sve kućne aparate redom.
NIje veš mašina.
Ima ovoga i po kući/stanu i napolju...
A kod mene već drnda mašina, samo čekam kad će iz kupatila da dođe u kuhinjuPa gledam mašinu,gledam usisivač, zovu me da se družimo a meni se ne da.
.Pa gledam mašinu,gledam usisivač, zovu me da se družimo a meni se ne da.
Ja se sa njima igram žmurke od jutros. Sakrila sam se u zamračenu sobu i ćutim. Još me nisu našle.A kod mene već drnda mašina, samo čekam kad će iz kupatila da dođe u kuhinjua sa peglu sam sam stavila na ignore
.

To je neka cijev?Nego da prebacim sličicu na ovu stranu da bi bar radoznali posmatrači i ignoranti znali dokle se stiglo u temi.
Pogledajte prilog 1560940
Nije, Zendi.To je neka cijev?

Najvećim delom je od stakla, ali obavezno mora imati i metalni deo, da bi moglo da funkcioniše.Па шта је од стакла и свуда?
Лустер неки?

Па не знам онда шта је него нека сијалица...Najvećim delom je od stakla, ali obavezno mora imati i metalni deo, da bi moglo da funkcioniše.
Nije luster, ali je vruuuuće...![]()

Izgleda da si danas baaaš dokona, kad si se nje setila.Joj pa znaš da ja lupam . Danas mi dan bez ikakvih obaveza. Imam toliko vremena da sam o Karleusi otvorila temu![]()
Zaviri. Nije kako ti se čini.Izgleda da si danas baaaš dokona, kad si se nje setila.
Ja bolje da ne zavirujem u tu temu, glava me boli i bez spomena nje.![]()

Pa, naravno. Čestitam.Па не знам онда шта је него нека сијалица...
![]()
Šalim se, Zendeli.Zaviri. Nije kako ti se čini.

Promena vremena možda.Danas me ubi migrena
Oblaci

Види се ОК.@The_Night_Hawk ,kako se vidi na kompu? Prvi put postavljam pa ne znam.
Lako je. Nije predmet nego...i ja češće pogodim na asocijaciju.Можда су неки каблови?