Čik pogodi šta je na slici! :)

Dušo, ako na telefonu nemaš opciju za resize slike, onda nađi bilo koji free online sajt za obradu fotografija i uradi tu promenu veličine. Kucaš u pretraživaču npr. free online resize photo i pretraživač će ti ponuditi gomilu tih aplikacija.
Uđeš, uvezeš foto, promeniš veličinu na željenu i posle skineš to na telefon.
Nadam se da sam ti bila od bilo kakve pomoći. :)
Igraj se ti sa nama, pogađaj samo dok ne savladaš probleme sa postavljanjem i nema problema. :zag:
postoji i za telefon , samo ga skine sa play store I rešen problem
za mene do sada naj korišćenja aplikacija što se tiče fotki
Screenshot_20240601-233253-710~2.png

postoji i za telefon , samo ga skine sa play store I rešen problem
za mene do sada naj korišćenja aplikacija što se tiče fotki
Pogledajte prilog 1557494
Pa, kukala je za moderatorom, ali si malo zakasnio. ;)
Šalim se. Da sam ja bila tu, skinula bih taj njeni postavljeni isečak, smanjila i vratila u temu, ali je ona stigla da obriše sliku pre nego što sam se ja vratila.
Naučiće vremenom... oni koji zaista ne znaju. :)
A ovi koji "ne znaju"... Ma nema veze, neka se i oni igraju sa nama, bar se nasmejemo. ;)

Auuu... Kakav tajac ovde. :D
Dobro jutro, drage naše spavalice... a i svi ostali. ;)
Kada se naspavate i rešite da radite malu jutarnju gimnastiku, izvolite ovde na gimnastiku mozga. :D

Pošto reč lako ima dvostruko značenje, onda je ovo na slici veoma teško, a lako.
Eto, mnogo sam vam pomogla. :lol:
Au bre
ovo moze biti nilo sta
da nije deo sobnog bicikla?
kad vec fimnastiku spominjemo
EDIT
verovatno sam promasio ceo fudbal ali ajde
bar sam probao

@Zizi 1 , objašnjavali smo ti prethodno i Manga i ja kako da promeniš veličinu slike koju postavljaš.
Ako se ne snađeš, pošalji pripremljeni isečak slike u pp meni (ili kome god hoćeš), da ti smanjimo i vratimo u pp, kako bi skinula na telefon i postavila ovde.
Naravno, bez pisanja šta je rešenje. :)
Ali nije teško i sama to da uradiš, pokušaj, videćeš koliko je jednostavno. :zag:

Poslednja izmena:
@Lady Moon, mislim da ću morati da odustanem od teme jer memorija mi je puna a nemam drugo rešenje. ☹️ Igrajte se vi, ja ću da gledam :aha:🤗:cao:
Nemoj da ideš iz teme. :(

Nema veze, pogađaj samo, druži se sa nama, a postavljaće zadatke ko može.
Pa vidiš da @Atomic™ očito zeza da ne zna da seče slike (a znam da je bio i moderator i ovde ima preko 230.000 postova :)), pa se opet igra. ;)

Nije obavezno da novi zadatak mora postaviti onaj koji je rešio prethodni, tako sam i napisala u uvodnom postu.
Bitno je da se družimo, mozgamo, šalimo... :)

Evo postaviću ja i sledeći zadatak.
Ali igraj i pričaj sa nama... Važi? :zag:
Tih koji 👀 👀, a ne učestvuju, imamo koliko hoćeš. Nemoj biti i ti jedna od njih. :)

e a sada da probam i ja , :hahaha1:i opet sa testom, tekst breeej glup telefon sam kuca :fdlan:
Samo da uložim amandman. :rtfm:
Onaj tvoj "mozak" zadatak sam rešila pre nego što sam videla da ti je ostao naziv slike, kao i meni za zvono pre toga. Čisto da se zna. :zkez:

A za novi zadatak, za sada razmišljam šta bi moglo da bude. :namcor:
A teksta će da bude... ako nam zatreba pomoć. ;)

Back