- Poruka
- 35.915
Mrkva, ha Roki, molim Vas za stručno mišljenje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SargarepaPogledajte prilog 1568412
Nije kornjača.
Moje stručno mišljenje je da se smiriš malo i ne odgovaraš preko reda.Mrkva, ha Roki, molim Vas za stručno mišljenje![]()
A da malo optrcite koji krugMrkva, ha Roki, molim Vas za stručno mišljenje![]()
Moje stručno mišljenje je da je na slici Duško UškoMrkva, ha Roki, molim Vas za stručno mišljenje![]()
Moje stručno mišljenje je da se ovde ne odgovara po redu i ne postoji pojam "preko reda". EtoMoje stručno mišljenje je da se smiriš malo i ne odgovaraš preko reda.
Aha, znači guramo se?Moje stručno mišljenje je da se ovde ne odgovara po redu i ne postoji pojam "preko reda". Eto
E, vidiš ti to, moja Zen!A da malo optrcite koji krugpa onda kažete. Bezidejna sam pa je lagano bilo.
Mrkva, ha Roki, molim Vas za stručno mišljenje![]()
Moje stručno mišljenje je da se smiriš malo i ne odgovaraš preko reda.
Šargarepa, eto.
Moje stručno mišljenje je da se ovde ne odgovara po redu i ne postoji pojam "preko reda". Eto
Miiir, deco!Aha, znači guramo se?
Ja kad bijem ne volim ali nikakoMiiir, deco!
Da ne bude "ko se bije, taj se voli, ko se bije, taj se voli"...![]()
Ma, seko, zezam ovo dvoje što se gurkaju i bockaju, kao dečica.Ja kad bijem ne volim ali nikako
Mada više volim da se sklonim
Ja nigde ne vidim dečicu al ajde....Ma, seko, zezam ovo dvoje što se gurkaju i bockaju, kao dečica.![]()
Takva ljubav ne postoji...Miiir, deco!
Da ne bude "ko se bije, taj se voli, ko se bije, taj se voli"...![]()
Gde si ti?Uh, što ovde sada pada grad!
Pokušavam da se šalim, očito neuspešno.Ja nigde ne vidim dečicu al ajde....
Naravmo da ne postoji, ali tako se deca međusobno zezaju, dok su mala.Takva ljubav ne postoji...
Ma znamPokušavam da se šalim, očito neuspešno.
Naravmo da ne postoji, ali tako se deca međusobno zezaju, dok su mala.
Nisu ljudi uvek raspoloženi za "šale" i bockanjaŠta vam je?
Jbt, odem na sat vremena i ovde zateknem zategnuto stanje...