mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.252
Aha.Oš reći, napravila si koktel sa rakijom?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha.Oš reći, napravila si koktel sa rakijom?![]()
sa sokom od belih džanarika?
U mom kraju sok od šljive se zove rakija.sa sokom od belih džanarika?
AL ovo mi stvarno na momente izgleda kao u školi, ono, samo da me ne prozoveA i sebi bedu natovarila za vrat.![]()
U mom kraju, takođe.U mom kraju sok od šljive se zove rakija.
Epika... Šumadinka.![]()
Aj, dok ti ovde okačiš sliku rešenja, da smislim i nađem šta ću zadati.AL ovo mi stvarno na momente izgleda kao u školi, ono, samo da me ne prozove![]()
I ovde i sad bi mi dobro došla, al ne smem da pijemU mom kraju, takođe.
U mom kraju, takođe.
Ja iz rakijskog kraja, deda bio čuveni podrumdžija, i dan danas imamo hektare šljivika... a ja potpuni antialkoholičar.I ovde i sad bi mi dobro došla, al ne smem da pijem![]()
Al baš bez veze, ono, sediš u društvu, svi nešto piju, a ja ne smem. Nije da neću. Trgnem jedno piće, sve se sjuri u koljena i sve mi smešno.Ja iz rakijskog kraja, deda bio čuveni podrumdžija, i dan danas imamo hektare šljivika... a ja potpuni antialkoholičar.
Oduvek sam bila izrod, bela vrana...![]()
Usta i nos
Da, da... od nečega.Usta i nos
Ti si još i dobra. Mene jednom društvo u ponoć dočeka NG (1993.), natera da nazdravim alkoholom, jer sam od nas 12 za stolom samo ja imala sok u čaši. Oni svi već "ćevli", iliti polupijani, napadoše me zbog soka. Ja u zemlju da propadnem što pijem sok (!?), pristanem da mi sipaju alkohol.Al baš bez veze, ono, sediš u društvu, svi nešto piju, a ja ne smem. Nije da neću. Trgnem jedno piće, sve se sjuri u koljena i sve mi smešno.![]()
Spala knjiga na dva slova, tebe i mene...Ode Agi, udavila sam je. Roki ode da spava.![]()
Budibogsnama!Ode Agi, udavila sam je. Roki ode da spava.![]()
Polarna lisica
Tačno, nije pas.Nije pas?