The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 83.424
kugla za kuglanje...Nešto okruglo, sa tri rupe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kugla za kuglanje...Nešto okruglo, sa tri rupe.
Zreli smo za odmor na moru ili planini, ko šta voli.priviđaju mi se bazeni, ležaljke..suncobrani. Da nije torba?
Maska za ronjenje
Tačno!kugla za kuglanje...

Solarni panel?
NeSolarni panel?

NIje da niko neće, već ne može da pogodi!Sorry, gledao sam fudbal, nervirao se...
Elem, šta je to što svi imamo a sastoji se od plastike, zlata, metala itd.?
Šaljem rešenje, ionako neće niko da proba...
Pogledajte prilog 1567398
ulična svetiljka?
Naravno da ima, šta misliš šta se reciklira iz mobilnih i iz kompjutera,Prvi put čujem da u mobilnim telefonima ima zlata i srebra.
Za bakar znam, u Indiji to rade na krajnje primitivan način i veći deo tog elektronskog otpada završava u Indiji.Naravno da ima, šta misliš šta se reciklira iz mobilnih i iz kompjutera,
uopšte iz elektronike?

I zlato i srebro su bolji provodnici od bakra, samo su daleko skuplji, paA za zlato i srebro u mobilnim telefonima prvi put u životu čujem.
Neće da mogne,razumem se u sve, izuzev kuvanja.Slušaj more, ti, IT-ovac, nemoj da te ubacimo u mašinu sa oblastima kojima se mi bavimo, pa ti zadato objasnimo tako da ne znaš gde je levo, a kamo li šta je na slici.

Će da mogne, će da mogne... nemo' samo dvaput da kažeš.Neće da mogne, razumem se u sve, izuzev kuvanja.
Na lestvici opšteg znanja od 1-100, ja sam na 98.774.
A plus sam i lep, bogat i izuzetno skroman ..

Klupa?
ADaj prvo slovo...

Avion koji muca?A-a...

Kanta za smećeНије.
Али је напољу, скоро увек близу светиљке.

Klupaok, il je kanta il klupa, nznm, al ovo mora na punjač