- Poruka
- 24.935
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde postavljaj slikicuEto, sama sam si resila zadatak i postavila sta je a ona neka spava, pije kafu….![]()
Eto, sama sam si resila zadatak i postavila sta je a ona neka spava, pije kafu….![]()
Jeeesteee!Ipak je kljuc
Pogledajte prilog 1556572
Vidi ti nje! Ispuca se i uhvati maglu.Eto, sama sam si resila zadatak i postavila sta je a ona neka spava, pije kafu….![]()
Evo ga zadatakVidi ti nje! Ispuca se i uhvati maglu.
Postavi ti nama zadatak, nemoj da zaobilaziš taj deo.![]()
Oko kameleona ili semafor? Na to me podsjeća
NijeOko kameleona ili semafor? Na to me podsjeća
Krilo leptira?Nije zivo.. mislim bilo je hahaha
Nije. Nije zivotinja, insekt…Krilo leptira?
Ili se ti kriješ u zadnjoj klupi kada je nešto teško. Nešto od ta dva jeste.Uvek me preduhitre kad je nesto lako![]()
Čekamo da Jelena potvrdi da li je banana, a ako jeste, ti postavljaš sledeći zadatak. Evo, dobićeš i povišicu na platu, obećavam.Jeste banana
Upravo posmatram jednu na stolu, ovo ti je informacija iz prve ruke![]()
neka trposka vockica mozda?
Ajd da ne spamujem mnogo, nema smisla ali samo hocu da kazem da ja zelim posteno da zaradim svoj dinar, ti si pogodila izvini molim te na tebe je redČekamo da Jelena potvrdi da li je banana, a ako jeste, ti postavljaš sledeći zadatak. Evo, dobićeš i povišicu na platu, obećavam.![]()
Ko spamuje, moliću lepo!?Ajd da ne spamujem mnogo, nema smisla ali samo hocu da kazem da ja zelim posteno da zaradim svoj dinar, ti si pogodila izvini molim te na tebe je red![]()
A vidi stvarnoKo spamuje, moliću lepo!?
U početnom postu teme sam napisala da je šala poželjna. Uostalom, ne pišemo ni o čemu što nema veze sa temom.![]()