Čiji su srpski političari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo se vi srpska braćo koljite među sobom i dozvolite da vas svaka šuša zavadi i svađa. Samo se vi koljite i Mrzite Crnogorce i Makedonce, koji su istim scenariom pocepani. To je samo produkt isključivo srpske (pravoslavni ili slovenske) nesloge. Dok je god kod nas zajedljivosti i zavisti među komšijama, dokle god nismo sposobni da zajedno radimo i držimo do sebe, dotle će i kurta i murta da se švrćkaju Srbijom i krune je dok nas ne ostane pod za pod krušku. Istorija nas nije ništa naučila, a ako se to ne promeni, tako će nam biti. I još gore. I ova podela crkve i Crna Gora i ratovi su produkt naše nesloge.

E sad SrBski patriJote, vi i dalje nemojte biti fleksibilni i dalje optužujte svoju braću za lične neuspehe. I dalje padajte na retoriku 15. veka i dalje se trudite da mislite da smo najpametniji, i tako će biti. I dalje ginite za tuđe ideale, i šaljite herojski decu u smrt. Ne priznajte da je čovek bitan, ne rađajte decu. Samo ratujte za lažnu čast i za tuđe interese. Nemojte ništa menjati i ostanite glupi, pa nek vas ove teme čude i dalje. Mene ne čudi ništa od toga, meni je sve jasno.

ajd sad mi reci sta je izazvalo ovakav post majke ti
iscitavala sam postove pre tvog i nista nije ukazivalo na ovakvu reakciju:dontunderstand:

Ma slika i prilika porodičnog čovjeka. Samo se tri puta ženio.

Ajde zapitaj se da li bi nekom ko nije u stanju da sačuva brak povjerio brigu o državi?

Sad mi samo nemoj reći da su bivše supruge krive.

Možda prvi put, ali drugi...

Kod njega to već prelazi u naviku.

Zapravo ženio se dva puta. Drugu ženu je oterao pa sad sa trećom živi nevenčano a imaju i decu. U GREHU ! :lol::lol::lol:
Pitam se šta o tome misli Amfilohije? :mrgreen:

Čiji su srpski političari
Ivana Dulić-Marković je rođena 13 juna 1961 godine u Zagrebu, i izjašnjava se da je hrvatske nacionalnosti. Diplomirala je Biotehnologiju na Beogradskom Univerzitetu i povremeni je predavač na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Banja Luci.

Потиче из породице која је симпатисала усташе. Њезин отац Антун, сакривао је усташе после рата, а мајка Ката, је једна од оснивача ХДЗ-а у Војводини, а брат Драган је у задњем рату учествовао у хрватској војсци убијајући Србе.

5. октобар је довео овакве (не)људе на власт. :bye:

Потиче из породице која је симпатисала усташе. Њезин отац Антун, сакривао је усташе после рата, а мајка Ката, је једна од оснивача ХДЗ-а у Војводини, а брат Драган је у задњем рату учествовао у хрватској војсци убијајући Србе.

a i pre toga smo pa imali ljude
sve ih bre treba govnjivom motkom..sve

Vidis ona meni ne smeta. Nije ona kriva za to sto su radili otac, majka i brat niti treba da je bude blam zato. Svako odgovara iskljucivo za svoje postupke, prevazisli smo vreme kolektivne krivice. Zena ni u jednom trenutku nije antisrpski delovala i bolja je od 90% lopova iz stranke kojoj pripada.

P.S. Kad si vec toliki patriota nauci da se Srbija na ruskom ne pise tako kao sto si ti napisao ispod avatara :D

Vidis ona meni ne smeta. Nije ona kriva za to sto su radili otac, majka i brat niti treba da je bude blam zato. Svako odgovara iskljucivo za svoje postupke, prevazisli smo vreme kolektivne krivice. Zena ni u jednom trenutku nije antisrpski delovala i bolja je od 90% lopova iz stranke kojoj pripada.
крива је што је својим делима уништавала Србију. Јабука није пала далеко од стабла.
P.S. Kad si vec toliki patriota nauci da se Srbija na ruskom ne pise tako kao sto si ti napisao ispod avatara :D
Ја сам српски националиста. Тек сам се регистровао па журба чини своје.;) Хвала.

Poslednja izmena:
крива је што је својим делима уништавала Србију. Јабука није пала далеко од стабла.

Ја сам српски националиста. Тек сам се регистровао па журба чини своје.;)[/QUOTE]

Kojim delima? Zena nije nista lose uradila. Deset puta su gori Jelasic i Dinkic.

Kojim delima? Zena nije nista lose uradila. Deset puta su gori Jelasic i Dinkic.
Рецимо на тендеру за вакцине намештала је тендер хрватској Пливи. Увек је, следећи своју националне осећаје, протежирала хрватске фирме на штету српских.

Рецимо на тендеру за вакцине намештала је тендер хрватској Пливи. Увек је, следећи своју националне осећаје, протежирала хрватске фирме на штету српских.

To joj nije dokazano pa ostaje u domenu spekulacija. Ako jeste nije u redu ali prvo treba utvrditi da je to tako :manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back