gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Samo se vi srpska braćo koljite među sobom i dozvolite da vas svaka šuša zavadi i svađa. Samo se vi koljite i Mrzite Crnogorce i Makedonce, koji su istim scenariom pocepani. To je samo produkt isključivo srpske (pravoslavni ili slovenske) nesloge. Dok je god kod nas zajedljivosti i zavisti među komšijama, dokle god nismo sposobni da zajedno radimo i držimo do sebe, dotle će i kurta i murta da se švrćkaju Srbijom i krune je dok nas ne ostane pod za pod krušku. Istorija nas nije ništa naučila, a ako se to ne promeni, tako će nam biti. I još gore. I ova podela crkve i Crna Gora i ratovi su produkt naše nesloge.
E sad SrBski patriJote, vi i dalje nemojte biti fleksibilni i dalje optužujte svoju braću za lične neuspehe. I dalje padajte na retoriku 15. veka i dalje se trudite da mislite da smo najpametniji, i tako će biti. I dalje ginite za tuđe ideale, i šaljite herojski decu u smrt. Ne priznajte da je čovek bitan, ne rađajte decu. Samo ratujte za lažnu čast i za tuđe interese. Nemojte ništa menjati i ostanite glupi, pa nek vas ove teme čude i dalje. Mene ne čudi ništa od toga, meni je sve jasno.
ajd sad mi reci sta je izazvalo ovakav post majke ti
iscitavala sam postove pre tvog i nista nije ukazivalo na ovakvu reakciju