Čiji je Tadić predsednik?

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Оно што највише забрињава у целој овој ситуацији у вези здравља Б.Тадића је чињеница да би било сасвим нормално ДА НЕКО ИЗАЂЕ СА САОПШТЕЊЕМ ДА ЈЕ ОН ПОТПУНО ЗДРАВ - (а грађани имају право да буду упознати са његовим здравственим стањем).

Међутим, ТАКВА ИЗЈАВА ИЛИ САОПШТЕЊЕ ЈЕ ИЗОСТАЛО!!!!!!!!!!!!!!!!

Nisi upoznat, rekao je da je zdrav i da nema grip:wink:

ove demokrate svakim danom sve vise pljuju na svoje, doci ce i taj dan kada ce pricati da su ih ove demokrate obmanjivale, samo neshvatam, nisu ove demokrate vanzemaljci pa da na cudan nacin isperu mozak tako maloj sacici ljudi! (Pod sacica ljudi se misli na ove samozvane demokratske srbe, koji svoj narod nazivaju da su srbijanci, a oni su visa rasa od nas). moracemo da donesemo neki zakon da ih zastitimo kao bele medvede, ioanko su sebe previse zastitili uz zakone i klauzule, da im nemozes prici sbilo koje strane!Ali eto blizi se i taj dan rastanka kada cemo vas samozvane demokrate videti goloruke, nezasticene na ulici, pa bi bilo bolje da jos sada shvatite da vi niste neki nebeski ljudi, i da nemate veca prava od ostalih gradjana ove zemlje! zakon je za sve jednak!

Ja sam cuo da je predsednik Srbije.

Jao, videste li sinoć na RTS Dnevniku Tadića i Koštunjavog jedno pored drugog i Tadića koji trepće a Koštunjavog koji se osmehuje kao da mu je neko upravo nabio u usta krišku limuna... i onda izjava pred SVETOM Koštuničina koju ću zapisati:
(na pitanje o tome šta on misli o ishodu još jednih neupsešnih pregovora o situaciji na Kosovu)
- Mi smo davali i apstraktna i konkretna rešenja...
Dalje nisam mogla da slušam! Dakle, koliko treba da te boli guza, koliko moraš da imaš bolekiteći stav za sve i svakoga, koliko mora da si utrnuo moralno... da pred svetskim medijskim auditorijumom izjaviš... da priznaš... da si davao i apstraktna rešenja?!?! U trenutku kada Srbi umiru od pniženja, tlačenja, straha, tuge... na Kosovu, kada nam preti još jedno cepanje države... on priznaje da se malo i zamajavao apstraktnim rešenjima!!!!
O tempora, o mores...

Jao, videste li sinoć na RTS Dnevniku Tadića i Koštunjavog jedno pored drugog i Tadića koji trepće a Koštunjavog koji se osmehuje kao da mu je neko upravo nabio u usta krišku limuna... i onda izjava pred SVETOM Koštuničina koju ću zapisati:
(na pitanje o tome šta on misli o ishodu još jednih neupsešnih pregovora o situaciji na Kosovu)
- Mi smo davali i apstraktna i konkretna rešenja...
Dalje nisam mogla da slušam! Dakle, koliko treba da te boli guza, koliko moraš da imaš bolekiteći stav za sve i svakoga, koliko mora da si utrnuo moralno... da pred svetskim medijskim auditorijumom izjaviš... da priznaš... da si davao i apstraktna rešenja?!?! U trenutku kada Srbi umiru od pniženja, tlačenja, straha, tuge... na Kosovu, kada nam preti još jedno cepanje države... on priznaje da se malo i zamajavao apstraktnim rešenjima!!!!
O tempora, o mores...

...e odavno se nisam ovako slatko nasmejao jednom tekstu...ma bravo:)
naravno za stil, ne za stav;)

Back