ciji je problem.....

Tipična je, veze ljudi nakon tridesete su daleko od idealnih, uostalom razlika u godinama i roditeljstvo jednog od partnera nisu najveća prepreka, po meni je presudan pristup, ono što si napisala na drugoj temi - ima li iskrenosti, bliskosti, može li to da opstane na duže staze, da li ste zaista zagrizli jedno za drugo, ako postoji takav odnos i ako želite da se nastavi na tim osnovama ostalo su sitnice. :)

Tipična je, veze ljudi nakon tridesete su daleko od idealnih, uostalom razlika u godinama i roditeljstvo jednog od partnera nisu najveća prepreka, po meni je presudan pristup, ono što si napisala na drugoj temi - ima li iskrenosti, bliskosti, može li to da opstane na duže staze, da li ste zaista zagrizli jedno za drugo, ako postoji takav odnos i ako želite da se nastavi na tim osnovama ostalo su sitnice. :)

:) usrecujemo jedno drugog....jako....i za kratko vreme....lepsu vezu nisam imala, ako ne racunam prvu tinejdzersku ljubav i tu vrstu zanosa...

ako vecu srecu nis imala sta te onda goni da je delis sa nama i da se istovremeno preispitujes?

mis'... covek kad je srecan on je nasmjan ko da je malko :malav: ne prica mnogo ,peva i igra... :zurka: nece da analizira i mrsomudachi oko nje ... jel' te :)))

ako vecu srecu nis imala sta te onda goni da je delis sa nama i da se istovremeno preispitujes?

mis'... covek kad je srecan on je nasmjan ko da je malko :malav: ne prica mnogo ,peva i igra... :zurka: nece da analizira i mrsomudachi oko nje ... jel' te :)))

pa ja nisam takva....uvek se preispitujem....nije meni mozak bas skroz iskljucen zato sto sam se zaljubila :D....a i rekoh, postoje pocetne prepreke koje me spustaju u realan svet....a i nije ljubav jedino sto mi je bitno u zivotu....

:) ja nemam taj luksuz da mogu sve da zaboravim....imam dete o kojem moram da brinem kao i zivot koji je postojao pre njega....nije ni cilj da se zaborave prijatelji, sestra, otac....sve to moze ako je ljubav prava....:)

ma ja i na njega zaboravim dok ne pocne da mi se dere i probije bubne opne... :)))

a na familiju... blisku i ostalu, poso il' dal' ce mi padne crep na glawu.... znas sto nesh mislim kad imam te leptire...:)))

Back