ciji je problem.....

moja prica....

eto, zaljubila sam se u mladjeg i slobodnog coveka....godinu dana se motao i bio uporan, cak nisam pricala sa njim mesecima....nije ga omelo da se opet ponudi....svidjao mi se i poceli smo vezu.....ocekivala sam laganicu, druzenje, dobar sex.....kad ono, pukli smo oboje.....sa njim ne mozes laganicu.....sve je islo na njegovo insistiranje a moje usporavanje nije vredelo.....i sad smo zaglibili emotivno i vezali se jednoz a drugo a njegova familija je zabrinuta....traze od njega da se preispita i da se smiri....sto se mene tice, moj zivot je i dalje uredu, moje dete sa tim nema veze, niti je osteceno, a nisam od onih koji zele brak po svaku cenu....zivim za sada.....je li njegov problem i moj problem????

Ako bilo koja njegova odluka u vezi tebe bude uslovljena željom porodice, i te kako može da ti bude problem.
Ali, ne njegova familija, već njegov način razmišljanja i to što mu je bitno što njima smeta veza sa tobom. Očigledno da ih je uputio u dešavanja, zato mi nemoj reći da to njemu nije bitno.

Nikada mi neće biti jasni ljudi koji mišljenje okoline smatraju za stvar od vitalnog značaja u odnosu 1 na 1.

I zašto naglašavaš da tvoje dete nije bitno u celoj priči? Dete je to koje smeta, njima... meni bi to bilo dovoljno da ih sve oteram u tri lepe. Pardon, njega da oteram. z:)

uzivaj dok traje!
na silu nista ne treba prekidati. vremenom sve dodje na svoje mjesto- ovako ili onako. a ako i neki od slicnih razloga budu povod za raskid, ko zna kakvo ce tvoje emotivno stanje tada biti.
uzmi sve sto ti zivot pruza...

A zašto bi neko na njegovom mestu ostao kraj nekog ko se rukovodi krilaticom "uživaj dok traje"? Takav pristup sve ovo tumbe okreće. Treba raščistiti da li jesmo ili nismo za ozbiljnu vezu, ako ćemo samo da uživamo dok traje, onda nema mesta za dramu, korisnije je trošiti energiju na seks.

Ako bilo koja njegova odluka u vezi tebe bude uslovljena željom porodice, i te kako može da ti bude problem.
Ali, ne njegova familija, već njegov način razmišljanja i to što mu je bitno što njima smeta veza sa tobom. Očigledno da ih je uputio u dešavanja, zato mi nemoj reći da to njemu nije bitno.

Nikada mi neće biti jasni ljudi koji mišljenje okoline smatraju za stvar od vitalnog značaja u odnosu 1 na 1.

I zašto naglašavaš da tvoje dete nije bitno u celoj priči? Dete je to koje smeta, njima... meni bi to bilo dovoljno da ih sve oteram u tri lepe. Pardon, njega da oteram. z:)

moje dete zaista nema veze sa ovim odnosom....za sada i na ovom nivou....pa zajedno smo dva meseca i nema kontakta sa mojim sinom....u medjuvremenu izdesavao se i razgovor sa majkom i sve je proslo ok, on tera svoje i nedozvoljava joj da se previse mesa....uostalom ako je mama u prevelikom uticaju bolej da se to sto pre vidi, necu ja nikoga da unesrecujem....

A zašto bi neko na njegovom mestu ostao kraj nekog ko se rukovodi krilaticom "uživaj dok traje"? Takav pristup sve ovo tumbe okreće. Treba raščistiti da li jesmo ili nismo za ozbiljnu vezu, ako ćemo samo da uživamo dok traje, onda nema mesta za dramu, korisnije je trošiti energiju na seks.

e dacho, ti si prorok....nocas smo imali razgovor na tu temu i on mi je isto rekao....da ako se ovako nastavi, za par meseci ce morati biti preloma....jer on ne zeli da se vodamo godinama pa dok traje.....zaljubili smo se a njemu je logican sled brak....ja za sada ne mogu da mislim o tome na taj nacin.....ali, ocigledno da nema nameru samnom laganicu...

Iz moje perspektive, nije da nju zabole, nego ne treba da bude opterećena stavovima zaostalih članovia njegove familije.

Kako ona može da se isključi?
Pa,valjda je njegov problem u otporu roditelja
i njen problem.Na najdirektniji način.
Zar njegove frustracije zbog stalnog zvocanja keve
neće uticati na njihovu vezu ?
Hoće,hoće....
budite uvereni u to!
Dolaziće i tmuran,i ne raspoložen,
i indisponiran....
Lagano,gotovo ne primetno tenzija se uvlači
u njihovu idilu i razjeda je.....
Momak nije elektro-sklopka,
pa da se isključi kad krene na sastanak sa ljubavnicom.....

on treba da rascisti sa njima, najbolje je da ti budes po strani, koliko je moguce.
znam par sa identicnom situacijom, bila je ludnica opsta jer je covek hteo da se ozeni, imala je takodje sina, i bila je isto starija od njega, ali oni su zavrsili na kraju u braku, sa dvoje svoje dece, i jednim njenim iz prvog, divno im je, i to traje vec 7 godina.. tako da...glasam uvek za ljubav. :)

nikad se ne zna, zasto ona prava osoba mora da upadne u neki sablon, stariji 7 godina, bla. bla.... ..ok, ono sta odudara od pravila obicno donosi teskoce jer je tesko izboriti se sa mentalitetom okoline, ali nekad neke stvari vrede.
ybg, imas jedan zivot i uzivaj, bilo bi divno da svi nadjemo ono sta trazimo kad treba, kad smo spremni, i da sve bude savrseno podeseno, ali nije, zato scepaj sve sta zelis onda kad se pojavi..
mozda nece da dolazi drugi put po tebe, ne on bukvalno, vec sreca, sreca radost i uzivancija :super:

inace ona sada izgleda deset puta bolje od njega, divna je prema njemu, moze samo da se divi sebi sto je takvu zenu dobio :D
mama i tata, tetke i tece i mnogobrojna rodbina se kaju sto su bili nepravedni. :mrgreen:

Nije baš tako "hepijendalno" kako ti
prikazuješ.
OK. Iz primera,koji "podastireš" deluje
da je tako,ali nije.
Velike su se tu borbe vodile
do konačnog trijumfa ljubavi.....
Na ovom momku je sudbina opstanka veze.
Zavisi od toga koliko je jak i samostalan!
Na njegovim plećima je sav teret,on ga nosi,
a put je "neravan".....
Ako bude jak,zanjihaće se ljuljaška....!!!

Kako ona može da se isključi?
Pa,valjda je njegov problem u otporu roditelja
i njen problem.Na najdirektniji način.
Zar njegove frustracije zbog stalnog zvocanja keve
neće uticati na njihovu vezu ?
Hoće,hoće....
budite uvereni u to!
Dolaziće i tmuran,i ne raspoložen,
i indisponiran....
Lagano,gotovo ne primetno tenzija se uvlači
u njihovu idilu i razjeda je.....
Momak nije elektro-sklopka,
pa da se isključi kad krene na sastanak sa ljubavnicom.....

slazem se....nema tu prekidaca....ali, boze moj, videce se....ne iskljucujem ni jednu opciju a dok god budem bila u plusu a njim, dog god smatram da mi je mesto pored njega, pricacemo i o tome....

To to i nije veliki problem...Ako ga tvoje dete zavoli i ako je u stanju da ode svojoj kuci i roditeljima ocita bukvicu...onda je covek za tebe. Tebe je mogao prevariti ali dete ne a da li je sredio roditelje videces po njihovom ponasanju. Kad odjednom pocnu sa postovanjem bez pitanja i kojekakvih aluzija da pricaju sa tobom...tvoj je. U suprotnom kupi najveci, turbo vibrator i sutni to deriste...bolece te jedno vreme ali ces posle biti sretna...

To to i nije veliki problem...Ako ga tvoje dete zavoli i ako je u stanju da ode svojoj kuci i roditeljima ocita bukvicu...onda je covek za tebe. Tebe je mogao prevariti ali dete ne a da li je sredio roditelje videces po njihovom ponasanju. Kad odjednom pocnu sa postovanjem bez pitanja i kojekakvih aluzija da pricaju sa tobom...tvoj je. U suprotnom kupi najveci, turbo vibrator i sutni to deriste...bolece te jedno vreme ali ces posle biti sretna...

ma ne plasim se sto ce da boli...dobila sam od njega vise paznje i ljubavi nego sto sam ocekivala....i uopste mi nije vazno ko ce koga da sutne ili sta ce biti....sretna sam sto jos mogu da volim i sto mi je tako lepo, da se nekad pitam jel to stvarnost.....

p.s. dalji razvoj situacije je da je danas pricao sa mamom i kaze da je smirio....trazila je da vidi moje slike na fejsu :D....sve u svemu, moj ti momak zesce gura ovaj odnos :D.....bice tu jos svasta....

Poslednja izmena:
moja prica....

eto, zaljubila sam se u mladjeg i slobodnog coveka....godinu dana se motao i bio uporan, cak nisam pricala sa njim mesecima....nije ga omelo da se opet ponudi....svidjao mi se i poceli smo vezu.....ocekivala sam laganicu, druzenje, dobar sex.....kad ono, pukli smo oboje.....sa njim ne mozes laganicu.....sve je islo na njegovo insistiranje a moje usporavanje nije vredelo.....i sad smo zaglibili emotivno i vezali se jednoz a drugo a njegova familija je zabrinuta....traze od njega da se preispita i da se smiri....sto se mene tice, moj zivot je i dalje uredu, moje dete sa tim nema veze, niti je osteceno, a nisam od onih koji zele brak po svaku cenu....zivim za sada.....je li njegov problem i moj problem????
Prvo da ti kazem-svaka cas!
E tako:)
a sad,ostalo....Opet su u pitanju malogradjanske forme morala:roll:
Ne vidim nikakav problem u vasoj vezi a i ako ga neko vidi,ne verujem da ima pravo da se mesa u istu.Njegova porodica neka zivi svoj a ne njegov zivot jer je njemu ocigledno lepo sa tobom.
Ne obracaj paznju sve do moment kad taj njihov stav ne pocne negativno da utice na vas.Tada ces vec znati sta i kako.

Prvo da ti kazem-svaka cas!
E tako:)
a sad,ostalo....Opet su u pitanju malogradjanske forme morala:roll:
Ne vidim nikakav problem u vasoj vezi a i ako ga neko vidi,ne verujem da ima pravo da se mesa u istu.Njegova porodica neka zivi svoj a ne njegov zivot jer je njemu ocigledno lepo sa tobom.
Ne obracaj paznju sve do moment kad taj njihov stav ne pocne negativno da utice na vas.Tada ces vec znati sta i kako.
SDigurna si da ćeš tako govoriti ako se i tvoj sin nađe u toj situciji, sa , recimo, 30 godina?

Back