gost 271475
Buduća legenda
- Poruka
- 26.923
moja prica....
eto, zaljubila sam se u mladjeg i slobodnog coveka....godinu dana se motao i bio uporan, cak nisam pricala sa njim mesecima....nije ga omelo da se opet ponudi....svidjao mi se i poceli smo vezu.....ocekivala sam laganicu, druzenje, dobar sex.....kad ono, pukli smo oboje.....sa njim ne mozes laganicu.....sve je islo na njegovo insistiranje a moje usporavanje nije vredelo.....i sad smo zaglibili emotivno i vezali se jednoz a drugo a njegova familija je zabrinuta....traze od njega da se preispita i da se smiri....sto se mene tice, moj zivot je i dalje uredu, moje dete sa tim nema veze, niti je osteceno, a nisam od onih koji zele brak po svaku cenu....zivim za sada.....je li njegov problem i moj problem????
Ako bilo koja njegova odluka u vezi tebe bude uslovljena željom porodice, i te kako može da ti bude problem.
Ali, ne njegova familija, već njegov način razmišljanja i to što mu je bitno što njima smeta veza sa tobom. Očigledno da ih je uputio u dešavanja, zato mi nemoj reći da to njemu nije bitno.
Nikada mi neće biti jasni ljudi koji mišljenje okoline smatraju za stvar od vitalnog značaja u odnosu 1 na 1.
I zašto naglašavaš da tvoje dete nije bitno u celoj priči? Dete je to koje smeta, njima... meni bi to bilo dovoljno da ih sve oteram u tri lepe. Pardon, njega da oteram.

Sta se desilo?