- Poruka
- 23.062
Kako je ovo moguce kada je to u suprotnosti sa zakonom o radiodifuziji jer stranci mogu da budu vlasnici 49%?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je ovo moguce kada je to u suprotnosti sa zakonom o radiodifuziji jer stranci mogu da budu vlasnici 49%?
od firme verana matica
ja mislim da se firma zvala bas b92, ili RTV b92.. moze da se nadje u arhivama ili da se izgugla
kakve to ima veze? on je bivsi, tebe zanima ko je sada vlasnik, jel? mislim to je tema, kome pripada a ne kome je pripadala tv stanica?
Kad smo već upućeni u sve,
znamo li čiji je B92 ?
Pojedinac ili grupa ?
Isto ko i pre, Djilas,Sinisa Mali, verovatno i Beba ima udeo... naravno,oni su sad svi u sluzbi Vucica tj. drzave , pa se moze reci da je B92 indirektno drzavna televizija
A to da je prodat Grcima,Nemcima i slicno su nebuloze, jer nema tih para za koje se isplati prodati tako jaku televiziju
 ko joj kriv kad nije podobna i nece da se prilagodi
 ko joj kriv kad nije podobna i nece da se prilagodine, b92 je od pocetka bio privatno glasilo...cak se emitovao i na divlje bez dozvole u nekim momentima pritiska milosevica
ne, b92 je od pocetka bio privatno glasilo...cak se emitovao i na divlje bez dozvole u nekim momentima pritiska milosevica
Зар није оснивач омладинског радија Б92 био ССОБ (Савез социјалистичке омладине Београда)?