Čiji je B92 ?

Sad je nebitan ... ;)

Ни пре није имао неки проценат гледаности, углавном самозвана грађанска опција и социјалдемократе, једва цензус, на следећим изборима ни толико ако се нешто не промени, а тешко да хоће.
Просто пресушило, дуго су и трајали обзиром да су опстајали простом деобом, све отпадало од дс, на крају ни дс ни његови отпадници, као спо...
 
Prva crnogorska.:per:

ep10.jpg
 
Vidim ja da niko ne zna ime i prezime ... :(

јаојјјјјјјјјјјј...... бреееееееее........

цитат:

Преузимањем већинског власништва од стране Грка, у време власти Бориса Тадића, информативни програм телевизије Б92 постаје баласт за власт и с њима повезане маркетиншке агенције, као и читав тим такозваних медијских радника. Најутицајнији човек у борду Б92 (Стефанос Пападопулос) директор је фирме „Астонко” која је већински власник Б92 с 84,99 процената удела.


Истовремено, поменути бизнисмен је и сувласник грчке ТВ Македоније, дела „Антена медија груп”, грчког бизнисмена Миноса Киријакуа, власника ТВ Прва. Грчки богаташи немају сензибилитет за истраживачко новинарство. Зашто би се, као дошљаци у овдашњу медијску џунглу, замерали лавовима, тигровима и осталим врстама у политичкој и бизнис менажерији. Поштено!


Отуда долази до шокантних и истовремено комичних булеварских трансфера Станије и Сулејмана између две братске телевизије, с тим да стара деведесетдвојка постаје све мање препознатљива. Љубица Гојгић се повлачи на Радио Б92, а на крају ове телевизијске сапунице Оља Бећковић се, уместо у студију, појављује на тротоару испред Б92, заједно са својим обожаваоцима. Што из медијског света, што из опозиције.


Ако је веровати медијима, јер Веран каже да још није добио ништа званично, на папиру, од Нове године Телевизија Б92 ће заувек нестати са екрана. Уместо ње ће се родити нова телевизија ОТВ. Или можда „нула ТВ”? Свеједно, она ће бити забавног карактера, с тра-ла-ла уређивачким концептом.

Тако ће се, коначном банализацијом јавног простора, Србија коначно интегрисати у медијски глобални поредак чије су иконе Ким Кардашијан и њена госпођа мама. Та госпођа је, узгред, сан свих камионџија Средњег запада која ће, временом, осванути и на билбордима дуж Ибарске магистрале.
Када се Сораја буде појавила у шатору Сулејмана, у једном од наставака серије, то више неће бити сапуница, а понајмање комедија. То ће бити званична верзија наше историје коју ће проучавати наша деца.
С таквим образовањем, уколико не прођу на аудицијама за певаче, на Жељковом Пинку или ТВ Првој, којом већ суверено влада Сале Поповић, чекаће их, ваљда, неки нови ријалити за клинце на будућој ОТВ.

Александар Апостоловски

објављено: 26/10/2014
 

Back
Top