Cije su sluge Tadic i Draskovic?

drvasic:
Dobro onda znači oni su tebe kumili i molili a ti nisi mogao ili hteo, jel tako?

Па добро јел' то уопште и битно... Мислим, не вреди ми да се набеђујемо ако си ти себи увртео у главу да ме не подносиш к'о Паола... Само сам хтео да кажем да сам био активан члан и то прилично успешан... Зашто више нисам је и крајње небитно у сваком случају, ја само хоћу да знам јел' смо ми ок, или намераваш да се прозивамо? Знаш, чисто да будем припремљен... :lol:

paola:
Ако су могли онакви политички патуљци из ДОСа, зашто оваква, највећа партија не би могла? Али, ја мислим да ће се власт призвати памети, па за тиме неће бити потребе, јер када се народ једном усталаса онда то може да изађе на зло. А у народу је незадовољство већ подоста нагомилано.

Zato sto su glasaci i simpatizeri tadanje opozicije bili uglavnom mladji ljudi iz gradskih sredina koje su bile nosilac tih desavanja.
Glasacno telo SRS nije takvo generalno mnogo je starija populacija i mnogo je veci broj glasaca u seoskim i ruralnim sredinama nego u gradskim.
Uz to SRS ima nedovoljan broj glasaca za tako nesto jer se taj broj glasaca do sada uvek kretao oko 30% tj oko jednog milona sto ne nikako ne moze porediti za D0S-om koji je imao 2,5 puta vise.

Back