Чија је Источна Пруска ?

Чија је Источна Пруска ?

• Немачка

• Пољска

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
hm, znas li ti da su Turci bili razvijeniji u XIV veku od Srba?
da li su zato Srbi trebali vecito da ostanu pod Turcima?
da li to sto je neki narod slabije razvijen opravdava agresora
oni i jesu takvi zbog okupacije i robovanja
Nemci su hteli vece, izgubili su iz vrece
sto se tice Keninzberga, SSSR ga je zadrzao iz zelje da kontrolise taj deo Evrope i da tu cuva Rusiju od Nemaca ili neke druge opasnosti sa Zapada
zbog cega Amerikaci jos uvek imaju baze po Nemackoj?
kako kazu Svabe, u EU vec mogu da lupe sakom od sto, ali pred Amerima jos uvek moraju da se saginju...

Hmm pa mislim nije pitanje sta bi trebalo, nego sam prvenstveno mislio sta se desilo kao posledica svega. Srbi i jesu potpali pod okupaciju zbog svoje neorganizovanosti i nesposobnosti u diplomatiji i ujedinjejnu teritorija i opstem vodjenju drzave, kao sto je to slucaj i danas. Tako i ovde, pusti tati da vodi politiku i ti sto u najboljem slucaju mozes da uradis jeste da se germanizujes i stvarno steknes bolji kvalitet sebe i drustva :) Primitivniji su kao drustvo i zato ce opet da popuse sigurno u slicnoj situaciji.

Hmm pa mislim nije pitanje sta bi trebalo, nego sam prvenstveno mislio sta se desilo kao posledica svega. Srbi i jesu potpali pod okupaciju zbog svoje neorganizovanosti i nesposobnosti u diplomatiji i ujedinjejnu teritorija i opstem vodjenju drzave, kao sto je to slucaj i danas. Tako i ovde, pusti tati da vodi politiku i ti sto u najboljem slucaju mozes da uradis jeste da se germanizujes i stvarno steknes bolji kvalitet sebe i drustva :) Primitivniji su kao drustvo i zato ce opet da popuse sigurno u slicnoj situaciji.

da li su Srbi trebali da prime islam i postanu Turci?
mislis li da bi nas to spasilo?

Аааа полако , полако били живи па видели ничија није горела до јутра!

Poslednja izmena:
da li su Srbi trebali da prime islam i postanu Turci?
mislis li da bi nas to spasilo?

Ipak nije to takvo podrucije kao Balkan... Ovo sam konkretno mislio na ovu situaciju, posto su stvarno ljudi sampioni ovi Poljaci pa se malo i kroz zezanje. Ali realno nista losije ne mogu da preuzmu , samo mogu bolje :) Sto se tice Balkana vidimo , jedni su uzeli Katolike , jedni Islam, jedni Ortodox al nista ne pomaze jer su svi opiceni u mozak :)

Видиш то је ствар укуса и перцепције , на пример мени тај свињарски шталски језик пара уши , затим прдење и подригивање шваба за столом ми је некултурно , дакле механизација човека читав живот у раду и сату ми је стерилна , Берлин ми је ето леп и духован и специфичан ,а Швабе су и католици и протестанти има и православаца и муслимана и ко зна шта још.

И никад ми није јасан порив човека који све то мисли и продаје оно за оно шта оввде уопште тражи на форуму и у Србији далеко му лема Швапска нек иде тамо и ужива и паламуди.
овде паламуда има и сувише имамо вишка за извоз никако за увоз!

Back