Cigarete

Mozak ti propada od nikotina. Zapravo cigare izazivaju razne tumore a ne samo rak pluća. Tumor mozga se isto dobija od cigara. Rak grla takođe.
pa zato im ja kazem, dajte ljudi c vitamin, ali vids da su posisali svu pamet sveta?
sve ja to znam sto ti kazes, u pravu si, ali je nikotin stimulans, sada se nudi i u drugim oblicima, a ne samo u cigaretama

Ali pored te "hemije" meso ima mnogo dobrih stvari u sebi razne proteine, vitamine i slično. Od tog mesa čoveku jačaju mišići, snaga, kosti, testosteron. Šta cigare imaju dobro u sebi? Od njih ti jedino mogu ojačati šanse da dobiješ rak.
Ma jesi ti u pravu, svesna ja svega toga, jeste mi jedini porok i ne znam hoću li jednog dana odlučiti da je dosta. Svaki pušač brani svoju strast na isti način kao i ja il sličan, činjenica..

Ma jesi ti u pravu, svesna ja svega toga, jeste mi jedini porok i ne znam hoću li jednog dana odlučiti da je dosta. Svaki pušač brani svoju strast na isti način kao i ja il sličan, činjenica..
ja sam pusac, kada ih volim. dobre su, kvalitetne, jeste uzitak, skoro uvek, ali sam nepristrasan, u kuci nema pusenja da smrdi, samo u garazi i slicna mesta, i neka nas nateraju da ostavimo, a mi se necemo lako dati... posteno
p.s. na poslu isto moram da hodam daleko do pusacke nadstresnice, zimi se tamo mrznemo, otvoreno je

nešto poput alternativne medicine ubrizgava se u ušnu resicu

Poznajem ljudi koji su odlazili i više ne puše
Pričaju da prvo 14 dana mora da izbjegavas pušače i dim , ukoliko pušač osjeća i dalje kaku želju treba još jednom otići na istu proceduru

Uglavnom je efikasno ipak treba reci bitno je promeniti i način života taj momenat kad pušač uzima cigaretu da zapali treba izbjeci tačnije zamjeniti drugom navikom npr. Prošetati, sport , meditacija , cokolada frižider bonbone
daj budi drug, nadji mi u americi, izguglaj mi da procitam jos - to bi bilo super, da se ne mucim da ostavljam... a sada odo' do benzinske, moram da kupim pljuge

ja samo ovde ako nisam popusio 50 hiljada, ali fora je da pitamo nepusace da nam pokazu svojih 50k koje su kao ustedeli - nemaju ih!

Back