Cigarete poskupljuju DUPLO

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To nije rešenje, jer se smrad pušača uvek oseća. Ne očekuješ da neko prestane da diše jer pored njega stoji egoista koga ne zanimaju ljudi u okolini? Nemam ja ništa protiv pušača, neka im njihov porok, njihovo pravo, ali sve dok ne ugrožavaju one pored sebe.
Inače, ovo je očekivano, već duže vreme se globalno vodi politika o smanjenju broja novih pušača. I to prilično uspešno.

Osećaju se i drugi ljudi na druge smradove, jel im treba zabraniti kretanje. Ako ti neko smrdi ti nemoj da se družiš s njim.

Ne ne ne ne ne........."devojko draga".......(u stilu Rase Popova).........ta govvna koja truju coveka u svakom smislu treba ukinuti i brutalno i sadisticki, kaznjavati svakog ko to narusi. Sta sad....zbog vaseg narkomanskog uzitka......treba neko da trpi smrad cigare.

Daaaaaa....

Јесу те цигарете велико зло, али замислите колико би Гари Купер био мањи баја да је у уста трпао органски краставац уместо невааљале цигарчине.

gary-cooper.jpg

Tacno tako, a da ne pisemo o sijaset holivudskih zvezda.

Тако се ја возим једном возом, и на седиште преко пута мог седне један млади лик у оној некој, одећи за вожњу бицикле.

И не само што је на изволте држао своје гениталије које нико није желео да види, већ је извукао и неки термос пун супе марке "Сплач Ина", и почео да срче из термоса.

И тај смрад органске супе, дезодоранса и оцртавајуће гениталије су ми били толико одвратни да сам се одмах преместио.

Било би мање иритантно да је запалио цигарету.

Зато, драги пријатељи, ваља ваше навике о здравом животу држати у 4 зида, јер има доста нас којима мирисање ваше супе, дезодоранса и зноја скраћује живот.

Osećaju se i drugi ljudi na druge smradove, jel im treba zabraniti kretanje. Ako ti neko smrdi ti nemoj da se družiš s njim.

Ne družim se sa čovekom koji stoji na ulici pored mene. Ni sa onim koji izbaci punu pepeljaru pikavaca iz auta dok čeka zeleno na semaforu. Ni sa onima koji su ušli u restoran bez odvojenih prostorija.
Činjenica je da pušači smrde i to niko ne može da negira.

Тако се ја возим једном возом, и на седиште преко пута мог седне један млади лик у оној некој, одећи за вожњу бицикле.

И не само што је на изволте држао своје гениталије које нико није желео да види, већ је извукао и неки термос пун супе марке "Сплач Ина", и почео да срче из термоса.

И тај смрад органске супе, дезодоранса и оцртавајуће гениталије су ми били толико одвратни да сам се одмах преместио.

Било би мање иритантно да је запалио цигарету.

Зато, драги пријатељи, ваља ваше навике о здравом животу држати у 4 зида, јер има доста нас којима мирисање ваше супе, дезодоранса и зноја скраћује живот.

:hahaha: Daj ne preteruj.....ali jeste individualno sta kome smeta a objektivno sta je jos stetno.

Ne družim se sa čovekom koji stoji na ulici pored mene. Ni sa onim koji izbaci punu pepeljaru pikavaca iz auta dok čeka zeleno na semaforu. Ni sa onima koji su ušli u restoran bez odvojenih prostorija.

Na otvorenom neko te usmridi što je prošao kraj tebe :hahaha: ovo treba negde zapisati :rotf:
Ima restorana gde je zabranjeno pušenje ti idi tamo pa miriši znojave konobare

Pa onda ljudi kupuju šiptarske cigarete u pola cene, neka dižu porez koliko hoće. Kako ne možeš da ukapiraš prostu stvar, ne možeš nikome narediti da ne puši a ako dižeš parez ona taj isti porez neće plaćati!

Te ciagrete su ilegalne, pa će ih na carini uzimati. I na pijaci gde ih kupuješ će policija da ih uzima. A kad počne zakon o zabrani pušenja na javnim mestima, nećeš moći da ih pušiš, osim u svojoj kući, što zaista nije problem.

Па широке народне масе генерално смрде.

Зато их треба избегавати и дружити се са одабраним људима који чине тајно друштво "Шанел 5".

:hahaha: Daj ne preteruj.....ali jeste individualno sta kome smeta a objektivno sta je jos stetno.

Тако је.

Цигарете су несумњиво зло и зато сам их оставио, али знаш оно...

Страхујем да 250 динара додатне акцизе неће отићи на Мамограм у Сурдулици, него на нови Ауди министраства за поморство и бродоградњу.

Može da ošteti zdravlje i šta s tim? Neko to svesno hoće, jel shvataš da ti silom ne možeš ništa uraditi i zabraniti. Šta tebe briga što neko živi nezdravo, jel taj neko zabada nos u tvoje lične stvari? :think:

druskane, ne delimo isti smisao za humor. Niko tebi ne zabranjuje da ti koristis duvan,ali obzirom da ces kroz vreme narusiti zdarvlje, i da ces pre ili kasnije koristiti usluge RFZO, onda placaj skupo svoj hobi.Tvoje lecenje koje nece biti jeftino uzrokovano porocnim zivotom, tera me da zabadam nos kada je ova tema u pitanju.Da u Srbiji sam placas zdravstveno kao u SAD,vise bi ti vodio brigu o sopstvenom zdravlju

Poslednja izmena:
druskane, ne delimo isti smisao za humor. Niko tebi ne zabranjuje da ti koristis duvan,ali obzirom da ces kroz vreme narusiti zdarvlje, i da ces pre ili kasnije koristiti usluge RFZO onda placaj skupo svoj hobi.Tvoje lecenje koje nece biti jeftino uzrokovano porocnim zivotom, tera me da zabadam nos kada je ova tema u pitanju.Da u Srbiji sam placas zdravstveno kao u SAD,vise bi ti vodio brigu o sopstvenom zdravlju

Aj smisli nešto pametnije
Pušač plaća akcizu, eto piše ti na 1000 cigareta da 50€ državi. Šta hoćeš još? Malo ti :lol:
- - - - - - - - - -

Dizanjem poreza na cigarete (koje jesu štetne i ne valjaju) samo je država na gubitku. Ko nema mozak da shvati šta ću mu ja

Druzices se, druzices. :zper:

- - - - - - - - - -

Тако је.

Цигарете су несумњиво зло и зато сам их оставио, али знаш оно...

Страхујем да 250 динара додатне акцизе неће отићи на Мамограм у Сурдулици, него на нови Ауди министраства за поморство и бродоградњу.

pa naravno, i to...(Sad bih se nasmejala, ali ne ide spram ovoga sto je velika istina.)

A najvise poludim, kad uskim trotoarom prolazi pusac i nehajno nosi cigaru koja me ocese i progori mi jaknu! Dodje mi da mu slomim karlicnu i kljucnu kost nekom metalnom shtanglom. Koliko je to egoisticno i koliko ga je briga za sve ljude oko sebe!

Па широке народне масе генерално смрде.

Зато их треба избегавати и дружити се са одабраним људима који чине тајно друштво "Шанел 5".

:hahaha: Jaoj, pa vi ste bas smesni!

P.S. Ma samo "Sanel 5"na ovu krizu!

- - - - - - - - - -

A najvise poludim, kad uskim trotoarom prolazi pusac i nehajno nosi cigaru koja me ocese i progori mi jaknu! Dodje mi da mu slomim karlicnu i kljucnu kost nekom metalnom shtanglom. Koliko je to egoisticno i koliko ga je briga za sve ljude oko sebe!

Berzobrazluk.

Drugovi i drugarice , pusaci, vi ste ga od 1. januara 2017. zvanicno - ispusili. Sto ste pusili do tad, pusili ste.

Zato vam je bolje da batalite jos dok imate vremena, da ne bankrotirate.

Jer od nove godine 80% novca od svake paklice cigareta koju kupite ici ce direktno u budzet vlade Srbije tj Aleksandra Vucica.

Drugovi i drugarice , pusaci, vi ste ga od 1. januara 2017. zvanicno - ispusili. Sto ste pusili do tad, pusili ste.

Zato vam je bolje da batalite jos dok imate vremena, da ne bankrotirate.

Jer od nove godine 80% novca od svake paklice cigareta koju kupite ici ce direktno u budzet vlade Srbije tj Aleksandra Vucica.

Ići će šiptarskim švercerima za stvaranje velike Albanije. Zato što će svi da kupuju cigarete kod njih za 1,5€, jer naše gluperde to tako vole.

Back