- Poruka
- 197.847
Pa neće da se zabrani, a ako se zabrani onda će da se dozvoli marihuana koja mnogo više volja i hašiš. E onda ćete vi da dobijete nervni slom![]()
Moguće, ali ipak neće. Mada, nema puno razlike, zavisnost je zavisnost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa neće da se zabrani, a ako se zabrani onda će da se dozvoli marihuana koja mnogo više volja i hašiš. E onda ćete vi da dobijete nervni slom![]()
Тако је.
Цигарете су несумњиво зло и зато сам их оставио, али знаш оно...
Страхујем да 250 динара додатне акцизе неће отићи на Мамограм у Сурдулици, него на нови Ауди министраства за поморство и бродоградњу.
Moguće, ali ipak neće. Mada, nema puno razlike, zavisnost je zavisnost.
Druzices se, druzices.
- - - - - - - - - -
Ako neće njima, onda će muslimanima u BiH. Jer tako treba
Jao kerky, pa opet me javno muvkaš.
Moram da nabavim one sprejiće što se prskaju u grlo da se manje oseti smrad pušača., kad se budemo ljubili. Volim nar, pa ću ti kupim jedan sa tom aromom, da mi miriškiš na narić![]()
Eto, zaključak je da pušači pomažu izbornu kampanju AV-a i pune budžet svojih jarana izbosne i bratskog im "Kosova".![]()
A muharike?
Da me ti nisi pobrkao s nekim?
AV ima podršku 50% glasača, zovi EU da te brane od njih, neka im zabrane da glasaju. Reci da ti smrde na jeftinu salamu, a ti mirišeš na Pako Rabana možda te pozovu u EU parlament da širite mirise zajedno![]()
Jaoj, pa vi ste bas smesni!
P.S. Ma samo "Sanel 5"na ovu krizu!
- - - - - - - - - -
Berzobrazluk.
Ti si AV-ov, AV je tvoj!![]()
И треба да поскупе , ви који пуштите дозвољавате да вас Америка трује и УБИЈА .то је жалосно .нема пушења на јавном месту .престаните да се трујете АМЕРИЧКИМ ОТРОВОМ ,цигаретама које су намењене да убијају младе Србе .
пуштите амерички отров .трују вас ДИРЕКТНО и то не сакривају и још помажете тако АМеричку економију .
Pre će biti obrnuto... al ajde neka bude kako rulja kaže![]()
Vecina cigareta kod nas se proizvodi u Srbiji, one koje se ne proizvode u Srbiji dolaze iz Rusije to su uglavnom pocket paklice i malim delom iz Svajcarske. Cigarete proizvedene Americi ne postoje na nasem trzistu. Manite se teorija zavera i anti americkom propagandom, da si jednom bila u Americi videla bi da smo mi za njih saka jada za koju 70% ljudi nije ni culo a kamoli da proizvode cigarete namenjene za ubijanje mladih Srba.
Vecina cigareta kod nas se proizvodi u Srbiji, one koje se ne proizvode u Srbiji dolaze iz Rusije to su uglavnom pocket paklice i malim delom iz Svajcarske. Cigarete proizvedene Americi ne postoje na nasem trzistu. Manite se teorija zavera i anti americkom propagandom, da si jednom bila u Americi videla bi da smo mi za njih saka jada za koju 70% ljudi nije ni culo a kamoli da proizvode cigarete namenjene za ubijanje mladih Srba.
Ti mu puniš budžet, ne ja.![]()
vecina cigareta koje se popuse kod nas su cigarete u vlasnistvu dve americke firme Philip Morris i BAT
tako da pare svakako idu njima o da....
Hajde, hajde... nemoj sad da se stidiš.![]()
Da.......toliki bezobrazluk zbog koga sledi samarcina od koje spadaju hulakopke "na keca"!!!
vecina cigareta koje se popuse kod nas su cigarete u vlasnistvu dve americke firme Philip Morris i BAT
tako da pare svakako idu njima o da....
minimalno ide njima. najveci deo ide u dzepove nasih politicara
Ovo je film koji bi svaki zavisnik od cigareta trebao da pogleda. Truju vas, ubijaju vas bukvalno rakom, pljackaju vas - a vi umesto da batalite vi se i dalje trujete i pljackate sami sebe.