Cigarete poskupljuju DUPLO

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
нико не зна како ће да умре али може да се одреди квалитет живота и у старости и младости .

цигарете знатно урушавају квалитет живота , кашаљ , астма .брз замор приликом активности . то постаје све учесталије и горе , рушиш сам себи квалитет живота . Срби имају добру генетику дуго се може живети али се брзо умире и ПАТИ за живота .

еби га , ако се мораш борити сваки дан за узмеш дах и каже реченицу .то није пријатно .
не умиреш , него патиш и живиш , мучиш се , не можеш да ДИШЕШ .

Значи , не можеш да одредиш када ћеш и од чега умерти али може да одредиш какав ћеш квалитет живот имати .

Знам пуно непушача који изгледају ко срушена шупа.

reko ja farmaceutska mafija, tablete ,elektricne cigare itd.....

лакше је да се скине са бенседина него са никотина .може да се користи бенседин само ТРИ ДАНА док се не ослободиш никотина .

мислим, хероин је у питању , заиста јесте ..отров који ствара зависност у цигаретама је јачи од хероина и кокаина заједино .

лакше је да се скине са бенседина него са никотина .може да се користи бенседин само ТРИ ДАНА док се не ослободиш никотина .

мислим, хероин је у питању , заиста јесте ..отров који ствара зависност у цигаретама је јачи од хероина и кокаина заједино .

Zašto se onda taj otrov ne zabrani?

Дуван, марихуана и алкохол су лекови против стреса. А знамо да је стрес узрок болести бр.1.

Duvan izaziva stres,nije lek.

- - - - - - - - - -

Ne lupaj.

- - - - - - - - - -

Sve je otrovno i od neceg se mora umreti. Ali do tada treba ziveti najbolje sto se moze i uzivati u svemu sto nam je dostupno.

и говна су нам доступна па их не једемо .мислим , уживати ..мисли унапред .на квалитет живота који те чека , не мораш ти да умреш од дувана
али је горе живети и патити , нећеш моћи да узмеш дах без напора и муке .нећеш бтии у стау да дишеш и једеш , дишеш и говориш ..то је ужасан живот , смрт је лака .

Ово је занимљива вест, јер пушачи су прилично задртог карактера и врло осетљивог новчаника када су у питању забране или поскупљења дуванског ужитка

Број оних који би након ове вести размислили да ли ће дати свој глас на изборима странкама које се залажу за улазак у ЕУ би се сигурно повећао у корист њихових противника
Na prvi pogled je tako, ali ...
али то је добро , то је корисна ствар .У Русији се исто спремју закони и имају велике кампање против пушења .није баш сваки ЕУ закон лош . ово је одлично .на жалост , жалосно је што се то неко није пре сетио , да престане тровање народа .
Ukratko, ne vredi nam da zbog cigareta budemo protiv EU, jer antipusacki talibani nadiru sa svih strana.

и говна су нам доступна па их не једемо .мислим , уживати ..мисли унапред .на квалитет живота који те чека , не мораш ти да умреш од дувана
али је горе живети и патити , нећеш моћи да узмеш дах без напора и муке .нећеш бтии у стау да дишеш и једеш , дишеш и говориш ..то је ужасан живот , смрт је лака .

Više su bolesni gojazni ljudi, treba li i hranu zabraniti?

Toliki su pusaci umrli od skroz drugih stvari, a nepusaci od raka ... vidi, meni cigarete odgovaraju, a kome ne, neka ne pusi. Prosto.

психопатска ХИСТЕРИЈА .гори си од ових Афганситанаца надрогрианих

2003879986.jpg

престани да се дрогогираш цигаретама , стављају вам хероин и кокаин у њих .

- - - - - - - - - -

може доктор да им препише бенседине док се не скину са никотина , то реално траје само три дана , скидање ..после тога је организам чист .све је на човеку .

ukljuci malo mozak...nisi valjda plavusa

Više su bolesni gojazni ljudi, treba li i hranu zabraniti?

треба изабрати квалитену храну .није поента када ћеш умрети , него квалитет живота који ти је остао да проживиш .

најлакше је умрети .тешко је живети болестан ,немоћан .од цигарета се не умире лако и брзо него споро и болно годинама .можда ти за пар година буде жао што ниси престао данас ,већ сутра могу да се јаве симптоми који неће да оду никада .

треба изабрати квалитену храну .није поента када ћеш умрети , него квалитет живота који ти је остао да проживиш .

најлакше је умрети .тешко је живети болестан ,немоћан .од цигарета се не умире лако и брзо него споро и болно годинама .можда ти за пар година буде жао што ниси престао данас ,већ сутра могу да се јаве симптоми који неће да оду никада .

Pa treba izabrati, ali to svako treba za sebe da uradi a ne da mu neko naređuje.
Evo i ti živiš nezdravo pored računara koji zrači a ponoć je prošla. :lol:

Pa ko će onda posle zabraniti šverc, koji niko neće nadgledati?

не можеш да забраниш продају ,можеш да престанеш да пушиш и трујеш себе и околину .није поента забранити ..не мођ никоме забранити да пуши међу своје четри зида али је боље за њега да престане ,никад није касно .

најбоље је под хитно престати , сваки нови дан пушења доноси нове последице са којима ћеш
живети , мучити се до краја живота .

Ne može niko zabraniti pušenje, ako dignu cene ljudi će pušiti duvane ko zna čije i kakve proizvodnje i cvetaće šiptarski šverc cigareta lažnih brendova

Наравно, због тога треба легализовати дроге.
Јер народ се трује шиптаром и ко зна чиме.
Овако би тровање боло здравије, ха ха...

Back