Cigarete poskupljuju DUPLO

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kakve veze ima sa trovanjem naroda?
nisu svi komunisti?
ima i par četnika, ovde na Krsti...

ма ја би забранио да се возе аутомобили и да се вратимо здравим начином превоза,
упрегнеш волове и пичиии
затим би забранио дезодорансе, детерџенте, срати што мање јер много се загађују реке итд
свашта би ја нешто забранио или поскупљивао само за здравље нације
живео ја :D

вероватно су видела од маме , па и она пуше . свеједно, имају друга деца која прођу поред тебе и виде госпођу како фурња једну за другом , онда та мала деца кажу:" када порастем бићу као она "

у свом дому пушите, не на јавном месту и престаните да пуштите и да се трујете отровима .

Млатиш језиком као Јелена Милић. Досадно, глупо и крештаво.

To je još gore i da je samo meso, mnoge namirnice su zatrovane, voće, povrće koje se uvozi.
Naše babe i dede su uglavnom dugo živeli, a uglavnom su duvanili i pili domaću rakiju.
Čistiji vazduh bio, voda, zemlja, zdrava hrana, mirnije se živelo, manje stresova

пусти бабе и деде .нема изговора за тровање цигаретама , не убијајте децу својим димом .све остало може да се контролише.можеш сама да узгајаш свиње и поврће без отрова али прво мораш да престанеш да пушиш .

- - - - - - - - - -

како је ЖАЛОСНО видети дете од 16, 15 година како пуши ОТОРОВ који су му сервирали Американци .то су њихови прозводи .

тако су Индијанцима дали алкохол .Црницима дрогу ,Афганистанце су уништили хероином .да ли ви знате на шта личи Афганистан .

српску децу трују цигаретама и УБИЈАЈУ .

jedino da se napravi tajna fabrika
лакше је престати пуштити .само три дана траје криза и то у интервалу од три минуте .

данашњи дуван , цигарете који продају Американци су као хероин и гори од њега .али криза траје само три дана .
у интеравалима долази као таласи и трају не дуже од три мунута .три минута , три дана .готово.

нека ми неко каже да не може да издржи три дана да се избаци никотин из система и готово , слободан си .

Nemoj da pušiš, nemoj da piješ, nemoj u pozorište, bioskop, nemoj u grad, nemoj da jedeš, nemoj na izlet, nemoj na zimovanje, nemoj na letovanje, nemoj na koncert, nemoj na ekskurziju, ........ Nemoj da živiš... :lol:

не , душу .да би живела немој да пушиш јер умерти од цигарета је ужасна смрт.

цигарете су као хероин и горе од њега , али ти треба само ТРИ ДАНА да избациш отров из себе и готово .

не , душу .да би живела немој да пушиш јер умерти од цигарета је ужасна смрт.

цигарете су као хероин и горе од њега , али ти треба само ТРИ ДАНА да избациш отров из себе и готово .

Непушачи не умиру. А и ако умру, та смрт је весела и лака.

ne mogu da verujem cemu se radujete :eek: ovi potezi nece doneti nikome dobro...neki ce prestati da puse a vecina ce krenuti da kupuje cigarete ili duvan na crno. radnici u duvanskim industrijama ce dobiti otkaze, porodice bez prihoda a drzava bez ozbiljnih para koje uzima od toga. a najgore je sto ce od cele price profitirati pojedinci kojima ce biti dozvoljen biznis sa svercom

Ne znam kako ce moja keva i brat......puse tri pakla na dan.....svako od njih. Ja sam im predlozio da odu petn'es dana na "nervno" u opstu bolnicu da ih skinu inekcijama koje se daju narkomanima za skidanje sa droge. Bolje i to nego da mi po kuci divljaju i pene i razbijaju od nervoze.

Непушачи не умиру. А и ако умру, та смрт је весела и лака.

нико не зна како ће да умре али може да се одреди квалитет живота и у старости и младости .

цигарете знатно урушавају квалитет живота , кашаљ , астма .брз замор приликом активности . то постаје све учесталије и горе , рушиш сам себи квалитет живота . Срби имају добру генетику дуго се може живети али се брзо умире и ПАТИ за живота .

еби га , ако се мораш борити сваки дан за узмеш дах и каже реченицу .то није пријатно .
не умиреш , него патиш и живиш , мучиш се , не можеш да ДИШЕШ .

Значи , не можеш да одредиш када ћеш и од чега умерти али може да одредиш какав ћеш квалитет живот имати .

ne mogu da verujem cemu se radujete :eek: ovi potezi nece doneti nikome dobro...neki ce prestati da puse a vecina ce krenuti da kupuje cigarete ili duvan na crno. radnici u duvanskim industrijama ce dobiti otkaze, porodice bez prihoda a drzava bez ozbiljnih para koje uzima od toga. a najgore je sto ce od cele price profitirati pojedinci kojima ce biti dozvoljen biznis sa svercom

психопатска ХИСТЕРИЈА .гори си од ових Афганситанаца надрогрианих

2003879986.jpg

престани да се дрогогираш цигаретама , стављају вам хероин и кокаин у њих .

- - - - - - - - - -

Ne znam kako ce moja keva i brat......puse tri pakla na dan.....svako od njih. Ja sam im predlozio da odu petn'es dana na "nervno" u opstu bolnicu da ih skinu inekcijama koje se daju narkomanima za skidanje sa droge. Bolje i to nego da mi po kuci divljaju i pene i razbijaju od nervoze.

може доктор да им препише бенседине док се не скину са никотина , то реално траје само три дана , скидање ..после тога је организам чист .све је на човеку .

Back