N.Prospekt
Zainteresovan član
- Poruka
- 253
Koji je, po Vama, najkvalitetniji i "najukusniji" duvan za motanje? Cena nije bitna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto bi pusio kada ti ne prija? A i realno nisi sigurno vise "kul" sa cigarom nego bez nje
brate ne budi glupE ovako... Kad kog izadjem sa drustvom obicno se pusi. Sa obzirom da sam nepusac i dim ne uvlacim u pluca posto mi se od toga kaslje. Moze li mi neko reci neke cigarete koje su slabije (a da nisu slim) do 300 din
ima cigareta u ruci da ti stoji ko piletu sise
E ovako... Kad kog izadjem sa drustvom obicno se pusi. Sa obzirom da sam nepusac i dim ne uvlacim u pluca posto mi se od toga kaslje. Moze li mi neko reci neke cigarete koje su slabije (a da nisu slim) do 300 din
Nikotin je toksin, stetan je.Davno je to bilo.
Medjutim, koliko se secam to i nije neki problem, posto se ne pocinje pusiti iz potrebe za udisanjem, nego iz fazona, pa udasi ne moraju biti narociti.
Ali, kada smo vec kod toga,
interesantno je reci da pri ostavljanju pusenja i prelaska na paru takodje ne treba voditi racuna o samom mehanizmu promene.
Naime, jednostavno se paralelno koriste i cigarete i parilica, a samo telo vremenom, u roku najduze od mesec dana (ako je izbor elektronike OK) automatski samo prelazi na paru.
Prvo zato sto je udisanje fizicki laksi napor za pluca, mada pusac toga nije svestan (tj. ne oseca tu razliku, sve dok mnogo kasnije ne pokusa da koristi klasicnu cigaretu).
A drugo zato sto sama pluca (opet nesvesno) polako pocinju izbegavati stetne materije iz cigareta.
Ono sto je njima potrebno to je samo nikotin, a on nije stetan u fizickom smislu.
Plus sto cula mirisa i ukusa oslobodjena stalnoga prisustva brojnih sadrzaja duvana pocinju konstatovati povremena uzimanja duvana kao neprijatnost. Sto pri konstantnom konzumiranju nisu u stanju.