teddyboy
Početnik
- Poruka
- 10
Ajde da vidimo kako ste se solobodili ovog poroka, na istom sam putu i treba mi par savjeta cisto da ostanem na istoj kilazi 94 da ne idem preko jer se apetit povecava.
Hvala
Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pff..idi begaj
ljudi ostave ženu i decu a neće cigare..
ja, jednostavno; pre nekih 4-5 godina rekao sam sebi "prestajem da pušim" i od tog trenutka više ne pušim.Ajde da vidimo kako ste se solobodili ovog poroka, na istom sam putu i treba mi par savjeta cisto da ostanem na istoj kilazi 94 da ne idem preko jer se apetit povecava.
Hvala
ja, jednostavno; pre nekih 4-5 godina rekao sam sebi "prestajem da pušim" i od tog trenutka više ne pušim.
pošto sam bio svestan da ću se udebljati ukoliko kao zamenu za naviku pušenja počnem da jedem slatkiše ili neke grickalice, odlučio sam da ne uzimam ništa kao zamenu, i eto, nisam se ni udebljao.
dakle, to je to, odluči sad i ovde da prestaješ i istog trenutka to i ostvari. nema odugovlačenja jer to stvara samo još veću želju za pušenjem.
takođe odluči da ne uzimaš ništa kao zamenu i toga se pridržavaj. nastavi da živiš normalno kao i do sada, ali bez cigara.
recept je veoma jednostavan.
to nije nikakvo super stanje, to je potpuno normalna stvar.kako si dospeo u to super stanje?
jesi se rodio tako silan i odluchan![]()
znachi dovoljno je reci prestacu da pusim i
to je to?
Neko samo probesedi to kroz usta, a neko baci cigare.![]()
treba to i uraditi, ali istog trenutka, nema sutra ću.znachi dovoljno je reci prestacu da pusim i
to je to?
el da kazhem bahami i imA DA BUDU?!!
Разгневио сам се на свој грех, лупио шаком о сто и рекао ДОСТА. Ево већ две-три године како не палим.Ajde da vidimo kako ste se solobodili ovog poroka,
Разгневио сам се на свој грех, лупио шаком о сто и рекао ДОСТА. Ево већ две-три године како не палим.
Разгневио сам се на свој грех, лупио шаком о сто и рекао ДОСТА. Ево већ две-три године како не палим.