Nefeli
Obećava
- Poruka
- 90
No comment.
:shock:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dimitrije...:Da li neka od vas devojaka pusi EVE ili je mozda nekada probala ili to radi ne bi li bila primecena u drustvu zbog toga? Sta mislite o takvim osobama ili ako ste sami takvi molim komentar....
shinanai:neznam kako to ovde gledaju. ja sam odrasla u beču i tamo EVE 120's puše samo "plaćene dame" ... pa, ka bolje razmislim, ni ovde nisam upoznala ni jednu devojku, koja puši te cigarete a da nespada u slične kategorije.![]()
(svaka čast izuzecima ... ja ih nepoznajem.)
Hi hi, pušila sam ja jedan period jer mi se slagalo uz... nick. Ala lažem.Dimitrije...:Da li neka od vas devojaka pusi EVE ili je mozda nekada probala ili to radi ne bi li bila primecena u drustvu zbog toga? Sta mislite o takvim osobama ili ako ste sami takvi molim komentar....
Pa volim da pusim dugackeMicotakis:Pa nismo mi sve globalizovali, neko mozda stvarno pusi te cigarete. Ali eto..kako si se bas na njih odlucila? Preporuka? Ili su ti najbolja zamena? Eto, opet tu postoji neko pitanje?
Uuuuu...to pusi moj dirigent...par puta sam probala i jako su mi jake....Pjer je zaista bio perfektan i EVE je jedina cigara koja moze da me zadovolji pored njegaMicotakis:Hehe, u Vranju...zvuci mi poznato :-)
Rec je o devojkama koje furaju Eve,ali zaista iz fazona,koje prethodno ne znaju nista o cigaretama. A ako volis "dugacke", prpeorucujem Winston 100`s. :-)
Da li neka od vas devojaka pusi EVE ili je mozda nekada probala ili to radi ne bi li bila primecena u drustvu zbog toga? Sta mislite o takvim osobama ili ako ste sami takvi molim komentar....