Branimir76
Veoma poznat
- Poruka
- 13.146
Ja bih baš rekao da pušači vode računa o tome i da pitaju da li smeju da zapale...![]()
Ja znam nekoliko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih baš rekao da pušači vode računa o tome i da pitaju da li smeju da zapale...![]()
Hehe.
Te alkohol, te pasta....
Ej, o cigaretama i njihovoj štetnosti je tema![]()
nisu štetne cigarete, već preterivanje
znam ljude koji nikad nisu zapalili, pa umrli u četres
znam neke koji su pušili po četres dnevno, pa ih evo još vrludaju
šećer je mnogo štetan, pa niko ne radi kampanju protiv šećera i ovisnosti koju prouzrokuje na planetarnom nivou
treba biti umeren
saditi sopstveni duvan, uživati u njemu onako kako priroda nalaže, ritualno, vladati cigarama a ne biti njihov rob
ne pušiti aromatizovano trunje
a ono gore je busted, obično u kampanjama kače pluća jamskih rudara
tek toliko da se zna
Na žalost, duvanski dim je opasan, a smrad belog luka nije. Cigareta je opasna, a beli luk neophodan da organizam ostane zdrav.
Tako da koliko god da smrdi, beli luk od vašeg deteta neće napraviti astmatičara.

al najace mi kad lekari puse ali vecina nece savetovati pacijenta da smanji iako ovaj umire![]()
al najace mi kad lekari puse ali vecina nece savetovati pacijenta da smanji iako ovaj umire![]()

ma meni sve to isto kazu da zene mnogo vise puse valjda nesigurnost
Razlozi konzumiranja zavise i od životnog doba u kojem se počne -
npr. srednjoškolci to rade da bi bili "face", a kasnije u toku studiranja
ili radnih aktivnosti uzrok bude drugačije prirode, npr. stres, i tu se javlja
jedna realnija, istinskija potreba za cigaretama.
U svakom slučaju, ono što mi nikad neće biti jasno, jeste to zašto neko
ko je student medicine ili lekar konzumira cigarete, kada najbolje zna kakve
posledice to može imati po zdravlje?![]()
Zanimaju me stavovi ljudi koji redovno puse.Mislim,svaki dan ste u prilici da cujete negativne komenate o cigaretama i ovoj vrsti zavisnosti.Kad ste zapalili prvu cigaretu?Da li pridajete znacaj tome?Da li se plasite za svoje zdravlje ili smatrate da je to gomila gluposti?
Da li ste ikada pokusali da prestanete?

Niti sam upalila prvu niti sam je ugasila....ne treba mi to u zivotu i ne vidim nishta lepo u tome,samo unishtavaju svoje zdravlje...mada neki misle da su face al pitala bi ih ja kad dodju u neke dobre godine kako im je i od cega toliko kashljucaju.....
Niti sam upalila prvu niti sam je ugasila....ne treba mi to u zivotu i ne vidim nishta lepo u tome,samo unishtavaju svoje zdravlje...mada neki misle da su face al pitala bi ih ja kad dodju u neke dobre godine kako im je i od cega toliko kashljucaju.....

Bolje da pusimo cigarete nego nesto "drugo"![]()

Na žalost, duvanski dim je opasan, a smrad belog luka nije. Cigareta je opasna, a beli luk neophodan da organizam ostane zdrav.
Tako da koliko god da smrdi, beli luk od vašeg deteta neće napraviti astmatičara.