Ciganske karte- vracaonica :-)

1. Sto se tice roditelja stoji kao da ce biti tu period sekiracija i briga, nazalost. ne znam kakav problem imaju medjusobno, ali stoji da ce tvoj verenik imati sekriaciju zbog muske osobe, i mozda bi trebalo (koliko god bilo to tesko) neke stvari da precuti jer ce se uvuci bolest u kucu njegovih roditelja.
od te posete ne ocekuj puno, trebace neko vreme da se sve to izgladi i da tebe prihvate.
2.tebi stoji kao da imas dosta talenta i da je povoljno da ga koristis, moguce da ces imati ti manje nesuglasice vezano za kucu, ali ce brzo proci.
Bice ti malo tesko (da tako kazem) imaces sekiracije, ali se neces pokajati, na kraju ce biti dobro sto se skole tice.

Hvala na odgovoru na oba pitanja... Evo da kazem sta se obistinilo, da dobijes povratnu informaciju... Sto se bolesti tice, otac mu je primao neku terapiju, ima problema sa kicmom... Nije se svadjao ovog puta sa njima, ali isao je sam... Bez mene, jer ja nisam pozeljna, i tamo mogu samo sa vencanim listom da se pojavim... To je receno... Ja se slazem sa tim, odgovara mi, samo sa izmenom da ja ni kad se udam necu ici tamo...
Sto se obrazovanja tice, tu ti jos ne mogu napisati nista, jer nije jos pocela ludnica sa skolom i faksom... Tako da javljam se naknadno... Ko zna, mozda sa novim problemima i nedoumicama... Hvala jos jednom!!!

Poštovana,imam još nekih pitanja i dilema pa molim za pomoć.Suprug će možda imati šansu da sa kolegom ide za Austriju,zanima me dal će do toga doći i dal će uspeti srediti neke papire za sebe pa za mene? Dal ćemo uspeti naplatiti neku štetu koju smo imali u domaćinstvu?

Nisam bila tu,dragi moji,pa vam nisam mogla otvarati kartice :-)
Katarina, tebi stoji mogucnost da sve se resi u povoljnom pravcu, mada je moguce neko premisljane sa njegove strane da li da ide tamo uopste, savetovace se sa nekim muskarcem njegovih godina, smedjim, ali ce sam preseci. Dosta bi mu mogla pomoci neka starija muska osoba, vezano i za tebe.

Dobra vam noc, opet ja nakon malo duze vremena.
Obecah da cu javiti sta se desava sa mojom cerkom i njenim deckom, e pa do tog njihovog susreta jos nije doslo, molila bih te kad stignes da pogledas kakve su njegove namere u vezi sa njom i cemu po neznam koji put nastane prepreka kad god treba da dodje kod nje?
Veliki pozdrav za Lilith i sve na temici :kiss:

tvojoj cerki stoji neka sreca u nesreci, moguce neko novo, lepo poznanstvo dok ceka njega, ali i moguc je taj susret izmedju njih dvoje , samo ce se nesto odugovlaciti , nece to biti kako je zamislila ili kad je zamislila. Neka pogleda malo oko sebe:ima neko ko bi je zeleo upoznati.

Poštovana,do sad ste bili u pravu,vidim da ste bili na odmoru nadam se da ste se odmorili i prikupili energije za nas koji vam postevljamo pitanja.Meni ste pogodilisve u vezi moje ćerke pa vas molil da mi kažete dal će položiti ispit početkom septembra? HVALA

Po mojim kartama deluje da ce biti pozitivno, ne znam da li je ispit pismeno ili usmeno iz karata deluje da je usmeno.
Morace da se potrudi malo vise nego sto je ocekivala, ali bice ok. srecno:)

Poštovana lilith,hvala na svim odgovorima,uvek si u pravu. Molim te da pogledaš hoćemo li uspeti naplatiti štetu koju smo imali u domaćinstvu i ako hoćemo ako može bar otprilike za koji vremenski period će se to desiti? Hvala puno i veliki pozdrav.

Stoji kao da mozete imati razgovor ili sastanak sa nekom zenskom osobom , moguce da ce neko vesto pokusati da vam da manje novca nego sto treba ili ocekujete , to ce biti vrlo brzo, mada morate biti oprezni, i mozete izvuci ono sto vam pripada :-) Srecno.

Lilit, evo mene opet.. Desio se suret i bila je ponuda kao sto si i predvidela...nisam zadovoljna , al sticajem okolnosti sam prihvatila ponudu jer drugih izgleda za neki bolji posao nema. Opet bi te zamolila da pogledas dal ce biti nesto povljno na poslovnom planu uskoro i kavi su mi izgledi za brak i dal ce biti nesto od toga?

Hvala i veliki pozdrav!

Lilith ja bih opet jedno pitanjce, kad stignes draga, nemoj da se opterecujes...
Imam mali s.t.r tj. prodavnicu mesovite robe pa bih rado ja to nekom prepustila tj. iznajmila ili sta vec samo da se resim toga posto se tu puno treba angazovati, a sve u korist drzave u stvari najvecim delom zarada ide njoj...
Hocu li uspeti u svojoj zelji i nameri?
Veliko hvala unapred :zag:

Draga Lilith, evo da se javim da se ostvarilo sto si rekla da cemo se videti, sada bih da te pitam sta ce biti dalje, da li ce doci do pomirenja sa bivsim deckom? Hvala puno!

Dragi ljudi davala sam ispite pa me nije bilo...Stoji susret , ti i on ste oboje u proslosti i na neki nacin imate istu zelju da sve bude kao pre. Poi kartama stoji pomirenje , mozda cak i neki razgovori o ozbiljnim planovima . Javi :-)

Draga Lilith,

Moj decko je trenutno u pregovorima za neki posao ( bas kao sto si i ti rekla ) pa me interesuje da li ce dobiti zaposlenje i da li ce sve konacno biti dobro na polju karijere i finansija.

Hvala unapred:D

Njemu stoji radosnja vest i resenje neke brige, ali kao da ce na poslu ili u vezi posla imati neku prepreku pravne prirode, ili ce se raspravljati o njegovom statusu ili poziciji. Ne bi trebalo da se zamera nekoj muskoj osobi, jer mu moze pomoci.Na kraju , sve se sredjuje kroz dogovor i sastanak, imace sekiraciju, ali mu se dobro zavrsava. Brz i manji dobitak mu stoji trenutno.

Lilit, evo mene opet.. Desio se suret i bila je ponuda kao sto si i predvidela...nisam zadovoljna , al sticajem okolnosti sam prihvatila ponudu jer drugih izgleda za neki bolji posao nema. Opet bi te zamolila da pogledas dal ce biti nesto povljno na poslovnom planu uskoro i kavi su mi izgledi za brak i dal ce biti nesto od toga?

Hvala i veliki pozdrav!
Sto se posla tice , jos ti predstoji period briga, moguce da se osecas kao da si u podredjenom polozaju i potrajace , bar po kartama, jos neko vreme. Ima izgleda za promene na bolje, Ukazace ti se prilika da ti se ponove neke propustene prilike iz proslosti , imaces susrete sa osobama sa kojima si imala vec, a nisi uspela da postignes dogovore. Po kartama stoji, da bi trebala obratiti paznju na to.
Sto se ljubavi tice, karte su ti mnogo lepse. Kao da postoji neka osoba karj tebe ili u tvojim mislima dugo, od nje ti stoje reci vezane za neke ozbiljne planove (vezu, brak, zajednicki zivot). Stoji kao da imate iste misli.

Lilith ja bih opet jedno pitanjce, kad stignes draga, nemoj da se opterecujes...
Imam mali s.t.r tj. prodavnicu mesovite robe pa bih rado ja to nekom prepustila tj. iznajmila ili sta vec samo da se resim toga posto se tu puno treba angazovati, a sve u korist drzave u stvari najvecim delom zarada ide njoj...
Hocu li uspeti u svojoj zelji i nameri?
Veliko hvala unapred :zag:

Po kartama , stoji da hoces, mozda mozes postici cak dogovor i sa nekom bliskom osobom(rodjak,prijatelj), stoji ti svakako dobitak ,vezan za to sto ti predstavlja teret. Mozda i ponuda za neki ortakluk ili novi posao, ali dobro razmisli, to moze biti dobro, ali u pocetku ne bi bilo onako kako ti hoces.

Nisam citao sve postove ali me interesuje gde mogu da nabavim ciganske karte, trazim ih vec dugo i nikako da ih nadjem:D
Proucavam Tarot i Rune ali me ciganske karte jako interesuju da javite

Jeste malo komplikovano! Ima ih na pijacama, bilo je ih je u knjizari ''Kolonada'' u ulici Despota Stefana (bivsa 29.Novembar). Pogledaj po netu, forumima da li jos neko zna...proizvodjac je Bonart.

pozdrav svima :bye:
probala bih i ja :zper:, da postavim neko pitanjce, po prvi put.
Interesuje me da li cu u bliskoj buducnosti imati nekih promena sto se radnog okruzenja tice.Naime vec pola godine radim u sredini u koju nikako ne mogu da se uklopim,cak naprotiv svakim danom sam sve dalja od toga :sad2: i verujem da necu jos dugo moci da radim tu,
i jos jedno :zper: da li ce se ista desiti ikada na ljubavnom planu, e tu je "mrtvo more" vec duuuuuugooooooo , ili da se polako navikavam na "samocu", ako je takva sudbina - sta da se radi :rtfm:
hvala unapred i jos jedan :bye:

Back