- Poruka
- 23.504
Rekla je do sada najmanje 12 puta. Engleski. A ti ono beše studuraš poljoprivredu?Nadam se i ja da si polozila, ziveliA sta studiras?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekla je do sada najmanje 12 puta. Engleski. A ti ono beše studuraš poljoprivredu?Nadam se i ja da si polozila, ziveliA sta studiras?

Rekla je do sada najmanje 12 puta. Engleski. A ti ono beše studuraš poljoprivredu?![]()
E onda se lepo oženi da gospodja može da se posveti porodici a ti proširi pp proizvodnju.Meni nije rekla, da jeste sigurno bih upamtio![]()
Ne ja se bavim poljoprivredom, a od skole imam samo cetiri razreda osnovne![]()
Mr Freak sve si u pravu za Djokovica.......
uf kako sam se iznervirao.......od nekog Svabe da izgubi
Jel da ga banujem?Немој генерале тако.
Колшрајбер је одиграо меч КАРИЈЕРЕ а НОЛЕ катастрофу ове године.
Немој ми то радити.

Jel ima frke ovde ?

Prisutan !!!
Ti, sta ima, kad ces kuci u bl ???![]()
.
.
???ma idi bre iznervirao sam se....Немој генерале тако.
Колшрајбер је одиграо меч КАРИЈЕРЕ а НОЛЕ катастрофу ове године.
Немој ми то радити.

Jel ima frke ovde ?
У Јулу.
Не могу да дочекам.
Шта има код тебе...што те нема?
Нема ни тебе ни Јеке редовно...да се нисте ДРУЖИЛИ???

Brzo ce![]()
Nema me brate, zena... deca...
Zena ima tumor na mozgu, a deca leukemiju i zuticu, inace su do jaja !!!
Jok bre, ne druzim se sa penzionerima![]()
![]()
Ma neee.......jel neces da me tuces?

Сада кад ти врате стари НИК...хоћеш ли га ПРЕУЗРТИ?Мислим да ли ћеш наставити са њим или са овим?
Ja sam u velikoj dilemi jer mi se dva nika veoma ralikuju....ovamo je General Dusan a ovaj je General Dusan PFC...
na onom 1600 postova a na ovom ovoliko....a rep imam isto i na jednom i na drugom![]()

Mr Freak sve si u pravu za Djokovica.......
uf kako sam se iznervirao.......od nekog Svabe da izgubi

E onda se lepo oženi da gospodja može da se posveti porodici a ti proširi pp proizvodnju.
Nisam pitao Jeku mozda ona oce, evo navijacu i za Celsi ako treba 

Neće!!!! Jeka je isprošena već dve godine.Mr. Freak je uvek u pravu
Bi ja, ali nijedna neceNisam pitao Jeku mozda ona oce, evo navijacu i za Celsi ako treba
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
Borise, posle kazi da nisam drug![]()

Šta ti to rade nikovi?Ja sam u velikoj dilemi jer mi se dva nika veoma ralikuju....ovamo je General Dusan a ovaj je General Dusan PFC...
na onom 1600 postova a na ovom ovoliko....a rep imam isto i na jednom i na drugom![]()

Neće!!!! Jeka je isprošena već dve godine.![]()
Nemojte više da joj tražite ruku. Sve ću da vas banujem.![]()
![]()
![]()

Ovo je sigurno ko ban sa lepkom.Uuu... gledao sam kako pucaju veze od 10 godina, kako se raskidaju duze veridbe, veruj mi Ilicu nista nije sigurno, osim bana![]()
Ne dirati!
Bila za njom već otimačina nekoliko puta. Ja pobedio. A za koga? Pitaj nju kada dodje. Da se ja ne hvalim-Za koga je cuvas a Ilke
Nista onda mi nadji neku cehinju![]()

Ima da biraš sam.