Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
15p5nbm.jpg

I love MIG-35 :heart: :heart: :heart:
Moooraaam da ga kuuupiiim :besna:

Jes, pa da onda bude opet drvlje i kamenje na fudbalere, zašto ne idu redom. I još da dobijem na PP upozorenje kao danas.:hahaha: :hahaha: :hahaha: To ću ti proslediti da se i ti povaljaš od smeha.

Mi ovde po Pravilniku.
Prvo kod moderatora pa onda ako ne uspe kod supermoderatora pa ako ni to ne uspe onda kod administratora. Nema obilaženja. :D

Evo spisak ali da obećaš da se nećeš smejati. Jel važi? :lol:

Baklja Pravde
The Rolling Stones
okolo

RainbowSix
Neki tamo tip
General Duš@n
Djole LA

newidjeni car
Milan Djurković
Milanche.at (Ispravljeno. Ovako se piše)
RealSmoky (ovde nisam siguran pod kojim nikom je demonstrirao u onoj akciji)
Nesbridzis

U ******, nisam ni znao da nas je ovoliko bilo.:sad2: Ako sam nekog zaboravio napisaću naknadno.
A za crveno boldovane nema da se smeješ. Oni su članovi Sindikata i svakog znaš lično.:rotf: :rotf: :rotf:

Evo ispravljenog spiska. Dajte primedbe dalje. Kada se vrate i to u paketu nema više ispravki. Gotovo je.

cim obnovimo snage
tj kad ja pazarim gore navedenog miga.....
Moramo rekonstruisati elitnu jedinicu i popraviti par brodova u mornarici ;)
Za cinove cemo se dogovoriti.....
Svi su zasluzili cin vise!
ВЕЛИКИ КАМ БЕК !!!!!!!!!!!!!!!!
СпецијалнаЈедницаКрстрице
Sećam se da je bio i Aleksa sa nekim klonovanim vojnikom

да,алекса је био десетар

Ha,ha. Pa pogledaj ko nije na spisku. Boris. On je bio na radnom intendantskom zadatku pa u momentu kada su nagazili na minu ostao je u komandi zajedno samnom. I mi igrom slučaja ostadosmo neranjeni. Posle sam imao pregovore sa njihovo vrhovnom komandom o pomirenju. Završili su se ovako kako vidiš. Borba je nastavljena mirnim pregovorima, političkim dijalogom i kada su se stvari iskristalizovale došlo je do izmene odluka i naši vojnici će biti oslobodjeni iz zarobljeništva. Posle toga u kafani pravimo slavlje i pozivamo sve učesnike bitke na večeru pomirenja. Imaćemo i goste. Uvažene dame iz mirovnog veća ujedinjenih korisnika. Spisak ću objaviti naknadno kada preciziramo ko će sve doći.Mislim da će Baklja Pravde imati i svoj foto šou. Jel da Djole? :D

To znaci da ste vas dvojica glavni, imate najvece glave :p Zezam se, ali ti si izgleda predsednik a Boris ti je neki savetnik, cim vas nisu smeli da diraju. Mogu li ja u tajnu sluzbu :manikir:

Evo i mene... :D
Imala ispit i ,nadam se, polozila a sada: "pijem danju, pijem nocu..Pijem duso sta god hocu.. " :lol:
whisky-1.jpg

Nadam se i ja da si polozila, ziveli :pivce: A sta studiras?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back