gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Kad pre tebe odbanovaše?![]()
![]()
![]()
shut bolan jedva sam prezivela ta dva dana hahahahahah...a bila sam fina da finija ne moz biti..cak nisam upotrebila rec smrd ili kretencina vec samo kreten
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad pre tebe odbanovaše?![]()
![]()
![]()
Naravno da smo drugi slojevi. Pitaj Taba koliko ja imam slojeva!mani se vise torti, unistices mi liniju
a mani se i ciplea, znas da imamo razlicit ukus..zato sto pripadamo razlicitim drustvenim slojevima![]()

Ne! Ti si ovde izbacivač!Pozzzz Svima!
@Mr.Freak
Jeka je ovde mod.
I na raspolaganju clanovima, uvek.![]()

hahahahhaha..ne treba bunda?Naravno da smo drugi slojevi. Pitaj Taba koliko ja imam slojeva!![]()
![]()
![]()

Može. Nećeš biti prva kojoj ću se iskupiti bundom. Samo pitaj moju ženu kako se koja bunda zove!hahahahhaha..ne treba bunda?![]()

Tu je na forumu.
nije ovo u avataru?Može. Nećeš biti prva kojoj ću se iskupiti bundom. Samo pitaj moju ženu kako se koja bunda zove!![]()
![]()
A jesi ji ti videla moju sliku?Tu je na forumu.
![]()

nije ovo u avataru?![]()

hahahahhaha..ne treba bunda?![]()
...
.Ne. Nije ta u avataru.nije ovo u avataru?![]()
Rekoh ti da je ovde na forumu. Pronašla je kojica i okačila na jednu temu. Eno vidi kako se Boris smeška. Laže da je nije video. Samo molim da se javno ovde ne iznosi na kojoj temi je slika! 
A za mene ???![]()
![]()
![]()
![]()
.Ne. Nije ta u avataru.Rekoh ti da je ovde na forumu. Pronašla je kojica i okačila na jednu temu. Eno vidi kako se Boris smeška. Laže da je nije video. Samo molim da se javno ovde ne iznosi na kojoj temi je slika!
![]()
?hahah..pa ne znam na sta mislis..moras mi dati linkNe. Nije ta u avataru.Rekoh ti da je ovde na forumu. Pronašla je kojica i okačila na jednu temu. Eno vidi kako se Boris smeška. Laže da je nije video. Samo molim da se javno ovde ne iznosi na kojoj temi je slika!
![]()
hahah..pa ne znam na sta mislis..moras mi dati link![]()
Neka ti da kojica, ona je postavila sliku.Генерале за тебе само...
[/URL][/IMG]![]()
Најбоље.

Ne umem da postavim link.Neka ti da kojica, ona je postavila sliku.
.TO CARE!!!![]()
ziveli
!!!Е,када смо се овако лијепо окупили мало музике...
Уживајте :9...

Е када нам се ГЕНЕРАЛ тако лијепо ОРАСПОЛОЖИО ево онда мало за све...
За Mr.Freak-a
[/URL][/IMG]![]()
За ИЛКЕТА
[/URL][/IMG]![]()
и нешто за наше даме...
[/URL][/IMG]![]()
ЖИВЈЕЛИ!!!

Koja je ovo vrsta reputacije? ´oću i ja!
sve moje najobozavanije, najdraze..aaaaaa
tro dana imas reputaciju za ovo![]()

Uvek sam ja raspolozen,nekad manje nekad vise
ZIVELI![]()
![]()
![]()
.
sve moje najobozavanije, najdraze..aaaaaa
tro dana imas reputaciju za ovo![]()
Ма нисам мислио ништа лоше него је то било у КОНТЕКСТУ...како сам те погодио са ПИЋЕМ и ти одмах након минут ПОСТУЈЕШ![]()
.
ne psuj
bar dan![]()

de cemo veceras ??![]()
dobro bi bilo da upadnemo na dpf. zene da gi izvacarimo
i nastavimo dalje na pdf. kulinarstvo da se najedemo dobro
pa ce vidimo decemo dalje ko je za ??![]()