- Poruka
- 23.504
Izvinte gospodjo a sto se vi tucete po avataru?ucinilo mi se da je neka buka?
sve ok, svi zivi zdravi, veseeli, jos vas nije zatvorila finansijska?![]()
Banujete? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinte gospodjo a sto se vi tucete po avataru?ucinilo mi se da je neka buka?
sve ok, svi zivi zdravi, veseeli, jos vas nije zatvorila finansijska?![]()
Banujete? 
ja? ma jok..moji pingvini su vesti, sportski nastrojeni i vole kupanje..skoro pa savrseniIzvinte gospodjo a sto se vi tucete po avataru?Banujete?
![]()

Znaci opet neka namestaljka?ja? ma jok..moji pingvini su vesti, sportski nastrojeni i vole kupanje..skoro pa savrseni![]()
A sto se biju? 
da, bas ste zlatni, slazem seNe moze vise da zatvori nego sto je zatvortila!!!![]()
![]()
Pustajte nam iz zatvora drugare, onako jednog po jednog zbog dobrog vladanja. Vidite draga gospodjo kako je sve mirno i tiho. Rostiljamo nevaljale, drzimo casove iz istorije umetnosti, pevamo razne pesme, milina Bozja!![]()

ma bio je onaj prvi avatar, koj ste videli..gde je pingivin tiki pomagao pingvinu rikiju da zaroni..onako ga, drugarski, cusne iza usiju, i ovaj..pljus..Znaci opet neka namestaljka?A sto se biju?
![]()

samo se ti smej nisi uzivo video nasu halu

Sudeci po visini vase hale......(sad ce car da se naljuti) naravno i sirini po mojoj proceni moze da primi 2.000-2.500 realno.....a i sta ce vam veca,i va nasa ne prima mnogo vise,samo sto je ona dosta siroka .....pogledaj malo fotke koje sam postavio
Ali dosta vise o tome......samo mi je bilo smesno sto si stavio 10.000....gusio sam se od smeha![]()
Brljanje kontenjera,spavanje u parku,pricanje sam sa sobom...zna jos mnogo zanata
..najbolji oraci azdaja,vuk i lisica.....![]()

Ilicu OCU DA BUDEM SEF SALE! Jasno?![]()

eo me posle 24 h
ajmo ovako da ne bi jeka dobila plihove po prstima od brisanja vasih komnetara obratite paznju na to sta pisete, jer ce sve biti sankcionisano...
olimpijakos, dobio sam zalbu na tvoje postove, molim te obrati paznju da ne izazvas, vredjas ili na bilo koji nacin provociras druge forumase...![]()

Smes ti bre na ferku ???![]()

Cimexaxaaxax a pogledaj trecu sliku sto ima neku loptu iz 1946 axaxaxaxxaxaaxxa
donja obala rules pa ti vidi!!!