Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci opet neka namestaljka? :sad2: A sto se biju? :(
ma bio je onaj prvi avatar, koj ste videli..gde je pingivin tiki pomagao pingvinu rikiju da zaroni..onako ga, drugarski, cusne iza usiju, i ovaj..pljus..
ne znam tacno kad je rikiju dosadilo da roni.. a bogami ni kad je naucio ove cudesne zahvate:hahaha:
ova se epizoda zove imperija uzvraca udarac, i nemam pojma koliko ce trajati

sve se nadam da cu ih jednom zateci kako pevaju..:D

samo se ti smej nisi uzivo video nasu halu

Nisi ni ti sa oba oka :rotf::rotf::rotf:
Salim se, nema se ljutis ;)

Sudeci po visini vase hale......(sad ce car da se naljuti) naravno i sirini po mojoj proceni moze da primi 2.000-2.500 realno.....a i sta ce vam veca,i va nasa ne prima mnogo vise,samo sto je ona dosta siroka .....pogledaj malo fotke koje sam postavio ;)
Ali dosta vise o tome......samo mi je bilo smesno sto si stavio 10.000....gusio sam se od smeha :D

S'o da se ljutim ...
Pazi, nisu sve sedista da ga ***** ;)
Najbolja stvar je, sto jug i sever nema, nema ni istok, ali je veoooma ogroman zapad, plus stajaca mesta ...
Danas sam nacuo, da sve ukupno (sa mini tribinama pored ringova, i terena za odbojku, i jos nekih) moze da ufati do 5000 ...
Sve je to pickin dim ...

Brljanje kontenjera,spavanje u parku,pricanje sam sa sobom...zna jos mnogo zanata

Imamooo mi siiiskaaa, imamo mi siiiskaaa :D
Pricanje sam sa sobom, mu je specijalnost...
Ah da, jednom je oko 12 uvece, seo pod drvo, i mi mu se javimo, u fazonu odmarate, kaze on, pa malo u hladovinu :D :D :D

..najbolji oraci azdaja,vuk i lisica.....:mrgreen:

:hahaha::hahaha::hahaha:

ryjdhg-2.jpg

Parkic le a leeealeeeaooo, aleeealeeeaooo :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back