nesbridzis
Iskusan
- Poruka
- 5.369
Ali ti nemas predstavu STA JE 4.000 sedista a kamoli 10.000....
Jel znas kolika bi vasa hala morala da bude grdosija pa da primi bar 4.500 sto je vece od CAIRA
imam predstavu i znam kolko je seditista 4.000
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ti nemas predstavu STA JE 4.000 sedista a kamoli 10.000....
Jel znas kolika bi vasa hala morala da bude grdosija pa da primi bar 4.500 sto je vece od CAIRA
Da produbimo malo analizu i privucemo turiste.Crkve mozda jesu ali vecina manastira je radjeno u Moravskom stilu,retko gde je Raski,sem Djurdjevi Stupovi,Sopocani....itd
Crkve raškog stila iz doba Nemanjića građene su od kamena i pod snažnim romaničkim uticajem, jer su majstori bili "iz Mletaka"; kasnije su mletačke majstore zamenili vizantijski te su crkve građene od kamena i opeke u srpsko-vizantijskom stilu. Nakon toga građene su moravskim stilom, koji je nadgradnja srpsko-vizantijskog i za koji se kaže da je autentično srpski, a nastao je zahvaljujući majstorima koji su se pred Turcima sa juga na sever povlačili. Za "turskog vakta" crkve su građene od drveta sopstvenim snagama, a crkve izgrađene u novom veku i kasnije su barokne, ciglom ozidane, jer su majstori stizali "iz preka".

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ko ovde voli plavu boju molicu lepo?
![]()

Onda izvoli ovaj plavi cvetic za svoju dusu. (Ne dusicuJaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

Crkve mozda jesu ali vecina manastira je radjeno u Moravskom stilu,retko gde je Raski,sem Djurdjevi Stupovi,Sopocani....itd

Jaooo hvala IlkeOnda izvoli ovaj plavi cvetic za svoju dusu. (Ne dusicu)
![]()

. 
A moj je ostatak od 10 komada. Gotovo. Rasprodato. Ja svoje vodim kuci.Moja je prva s desna![]()
![]()
![]()
....................
Ko je rekao harem? 

Rade-ime
Rade Lazov![]()
A Nesa je ovaj sa naocarama ili ovaj sa vilama?peca rostilja iza kafane
![]()

A Nesa je ovaj sa naocarama ili ovaj sa vilama?
A Nesa je ovaj sa naocarama ili ovaj sa vilama?
znam da je ime,ali cim se bavi Rade

Ne moze vise da zatvori nego sto je zatvortila!!!ucinilo mi se da je neka buka?
sve ok, svi zivi zdravi, veseeli, jos vas nije zatvorila finansijska?![]()