- Poruka
- 5.822
Kroz LA nije. Valjda je pros'o kroz Lajkovac pa pobrk'o!![]()
![]()
![]()
Ili je prosao kroz stepojevac jer u stepojevcu ima tabla "Teritorija opstine Lazarevac"

a stepojevac na magistrali....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kroz LA nije. Valjda je pros'o kroz Lajkovac pa pobrk'o!![]()
![]()
![]()
Evo ti i jedan video. Djole, Hool i Aleks05BiJo, biJo ...
Nisam imao puno vremena, jednom sam samo prosao pored, a drugi put sam nesto isao u njega, selendra bre, Beocin bre konurbacija ( ili konjugacija![]()
)
Dajte slike kuje, dokazite se![]()
Evo ti i jedan video. Djole, Hool i Aleks05
@ HOOLbilo bi lepo da je ovo iz lazarevca...drugari da vas malo poducim...ovo je napravljeno u zemunu...tacnije na galenici...
To Djole! Samo zavedi red i disciplinu! Za verbalne delikte je tu nasa izbacivacica Jeka. Jos uvek se sef sale nije javio na konkurs.
A da te pitam Djole. Jesi li onoga sredio sa oruzjem ili samo dlanovima?![]()
![]()
![]()
Bar da je bio u Velikim Crljenima!Ili je prosao kroz stepojevac jer u stepojevcu ima tabla "Teritorija opstine Lazarevac"
a stepojevac na magistrali....
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............pa on je dobro prosao. Pivo si sigurno pre toga popio!Kriglom sa avatara![]()
Ako nastavis da provociras kako si jak proci ces ovako:
Care, hajde pokazi vasu crkvu! Ovo je nasa. Cuvena Spomenkosturnica Kolubarske bitke
![]()
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............pa on je dobro prosao. Pivo si sigurno pre toga popio!![]()
NASA PRIMA 60.000 GLEDALACA
Nasa prima oko 3.000-3.200Ako smes 'vamo da uletis ...
Sta ti znaci 2009 ?????????????????
Lepa je bas, spolja super izgleda ...
Nasa ce primati verovatno do nekih 3 000
Kakva glupost ...
Ima jednu najvecu, ostalih ima puno, ali su male, prosecno, manje od celog terena za basket ...
Okolo su bile baste, ogrooomneeee, sad su porusili sve, napravili ljudima sranje bezveze, i cekace jos bar 2 godine do pravljenja parkinga !!!
Postavicu jednu od gore
O moj Boze !!!
Toliko ljudi budalo jedna glupa nema od Petrovaradina, preko Kamenice, Ledinaca i Beocina, do granice ...
Nikad nisi ni bio unutra...
Care, hajde pokazi vasu crkvu! Ovo je nasa. Cuvena Spomenkosturnica Kolubarske bitke
![]()
Tacno Care. Imamo chat kafanu a ne psovacku kafanu. Te se nalaze na nekom drugom mestu.................
![]()
Posle tuce primamo ranjene u Dom zdravlja u Lazarevcu. Popust i to specijalni imaju Beocinci. 50% Drugu polovinu od 50% im placam ja.ko zeli da rezervise tucu, moze u parkicu, povoljno, jedno pivce !!!