Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A Sparta su komunisti? Nema veze navijacu za Slaviju, nas klub :)
Nisu komunisti. Bas naprotiv. Navijaci, s obzirom da su mladi ljudi, su antikomunisticki nastrojeni. Medjutim, s obzirom da se radi o Srbiji ceski mladic je naklonjen onome ko je potlacen. To je bio glavni razlog transparenata u Mladoj Boleslavi. Oni ne vole NATO niti njegove pritiske i agresivne ispade po svetu. Ne vole ni Americku spoljnu politiku. Ameriku kao drzavu da!
Navijaj za Slaviu. Oni su crveno-beli! :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Nisu komunisti. Bas naprotiv. Navijaci, s obzirom da su mladi ljudi, su antikomunisticki nastrojeni. Medjutim, s obzirom da se radi o Srbiji ceski mladic je naklonjen onome ko je potlacen. To je bio glavni razlog transparenata u Mladoj Boleslavi. Oni ne vole NATO niti njegove pritiske i agresivne ispade po svetu. Ne vole ni Americku spoljnu politiku. Ameriku kao drzavu da!
Navijaj za Slaviu. Oni su crveno-beli! :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Gledao sam davno neki dokumentarac, i kolko se secam Sparta je komunisticki klub, a Slavija je bas ispastala, jer je to burzoazski klub :) Naravno da cu navijati za Slaviju, nekolko mojih omiljenih klubova je crveno (Star Klub, Liverpul...)

V Bělehradě si nad Slavií libují,
U Beogradu su zbog Slavie radosni!

Odlišné reakce vyvolal los čtvrtého předkola Evropské ligy UEFA mezi novými soupeři pražských "S". Zatímco ve slovinském Mariboru přiznávají, že mají ze Sparty respekt, v srbském Bělehradě propuklo při vylosování lístku se jménem českého mistra nadšení. Klub se slavnou minulostí Crvena Zvezda Bělehrad je přesvědčen, že Slavia nebude pro postup do skupin těžkou překážkou.
BĚLEHRAD

V Bělehradě panuje spokojenost, protože Crvena Zvezda se vyhnula silným celkům z Pyrenejského poloostrova. "Když vidím jména Valencia nebo Benfica, jsem spokojen. Slavia nemá žádný velký úspěch v evropských pohárech, a proto jsem přesvědčen, že se jí nebudou moji hráči bát tak jako třeba Valencie," řekl pro klubový web trenér Vladimir Petrovič.

"Nemáme si na co stěžovat. Dopadli jsme při losu dobře. Já osobně si českého fotbalu vážím, je trochu podobný německému, hodně bojovný s mnoha souboji a pevnou disciplínou. Podle mě ale máme na to, abychom přes Slavii přešli," dodal sportovní ředitel John Adžič.

Crvena Zvezda ve třetím předkole vyřadila Dinamo Tbilisi, když v Gruzii prohrála 0:2, ale doma zvítězila 5:2.

Prevescu vam malo kasnije. Dolazim oko 22h

Gledao sam davno neki dokumentarac, i kolko se secam Sparta je komunisticki klub, a Slavija je bas ispastala, jer je to burzoazski klub :) Naravno da cu navijati za Slaviju, nekolko mojih omiljenih klubova je crveno (Star Klub, Liverpul...)
To si dobro rekao. Davno si to gledao. Ja sam mislio na sadasnju garnituru navijacku. Inace, ja u Ceskoj navijam za Slaviu a ne za Spartu. Naravno, ovoga puta Slavia ce ostati bez moje podrske. :p

Iskloniraj još malo sebe tj. tebe tj. Ilića

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"PARTIZAN ĆE OSVETITI ZVEZDU"..."KOMŠIJE,GLEDAJTE VEČERAS KAKO SE GINE ZA SVOJ KLUB"
"11 TERMINATORA + DVANAESTI NA TRIBINAMA RUŠE KIPRANE"..."OZBILJNOST NA PRVOM MESTU,PA NISMO MI VALJDA ZVEZDA"

Iskloniraj još malo sebe tj. tebe tj. Ilića

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"PARTIZAN ĆE OSVETITI ZVEZDU"..."KOMŠIJE,GLEDAJTE VEČERAS KAKO SE GINE ZA SVOJ KLUB"
"11 TERMINATORA + DVANAESTI NA TRIBINAMA RUŠE KIPRANE"..."OZBILJNOST NA PRVOM MESTU,PA NISMO MI VALJDA ZVEZDA"
Zvezdana zna sta to znaci. Ratujemo u Klubu Religion protiv sakrivenih Grobara!:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ovim joj dajem bone za svaki post kojim im utera misa u rupu. :hvala:

Ocete li vi veceras u rat samnom ako me napadnu? :hahaha::hahaha::hahaha:
Necemo prvi nikoga da diramo! :rtfm:
Ja necu vise sa njima da imam nista.Ko se sa budalama ganja i sam je budala..
Ljudi kojima je nenormalno da zene idu na utakmice,i koji su u stanju da mi pominju decu jer su zastranili u ovom virtualnom svetu ne zanimaju me :cool:
A i rekla sam im sve ,video si ;)
Sinoc na zapadu i istoku puno zena,dece i matoraca..Ali sta znaju ljudi koji ne mrdaju nos od monitora dalje ?:lol:
Objasnjavati njima da sam rodjena u fudbalskoj porodici i da sam od malih nogu na stadionima je kao da gluvom i blesavom objasnjavas kako lepo zvuci neka melodija :cool:
Pusti to Ilicu..nisu oni cak ni grobari..jer pravi grobari danas svi priznaju da je Zvezda sinoc odigrala super i mahom su svi ljuti na Jokana ;)

Ja necu vise sa njima da imam nista.Ko se sa budalama ganja i sam je budala..
Ljudi kojima je nenormalno da zene idu na utakmice,i koji su u stanju da mi pominju decu jer su zastranili u ovom virtualnom svetu ne zanimaju me :cool:
A i rekla sam im sve ,video si ;)
Sinoc na zapadu i istoku puno zena,dece i matoraca..Ali sta znaju ljudi koji ne mrdaju nos od monitora dalje ?:lol:
Objasnjavati njima da sam rodjena u fudbalskoj porodici i da sam od malih nogu na stadionima je kao da gluvom i blesavom objasnjavas kako lepo zvuci neka melodija :cool:
Pusti to Ilicu..nisu oni cak ni grobari..jer pravi grobari danas svi priznaju da je Zvezda sinoc odigrala super i mahom su svi ljuti na Jokana ;)
Ma ima da se smire. Borka ce ih desetkuje. Videces! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back