gost 124326
Domaćin
- Poruka
- 4.116
Nije Slavija. Spartini navijaci!
A Sparta su komunisti? Nema veze navijacu za Slaviju, nas klub

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije Slavija. Spartini navijaci!
Nisu komunisti. Bas naprotiv. Navijaci, s obzirom da su mladi ljudi, su antikomunisticki nastrojeni. Medjutim, s obzirom da se radi o Srbiji ceski mladic je naklonjen onome ko je potlacen. To je bio glavni razlog transparenata u Mladoj Boleslavi. Oni ne vole NATO niti njegove pritiske i agresivne ispade po svetu. Ne vole ni Americku spoljnu politiku. Ameriku kao drzavu da!A Sparta su komunisti? Nema veze navijacu za Slaviju, nas klub![]()
Nisu komunisti. Bas naprotiv. Navijaci, s obzirom da su mladi ljudi, su antikomunisticki nastrojeni. Medjutim, s obzirom da se radi o Srbiji ceski mladic je naklonjen onome ko je potlacen. To je bio glavni razlog transparenata u Mladoj Boleslavi. Oni ne vole NATO niti njegove pritiske i agresivne ispade po svetu. Ne vole ni Americku spoljnu politiku. Ameriku kao drzavu da!
Navijaj za Slaviu. Oni su crveno-beli!![]()
![]()
![]()
SLAVIJA !!!
To si dobro rekao. Davno si to gledao. Ja sam mislio na sadasnju garnituru navijacku. Inace, ja u Ceskoj navijam za Slaviu a ne za Spartu. Naravno, ovoga puta Slavia ce ostati bez moje podrske.Gledao sam davno neki dokumentarac, i kolko se secam Sparta je komunisticki klub, a Slavija je bas ispastala, jer je to burzoazski klubNaravno da cu navijati za Slaviju, nekolko mojih omiljenih klubova je crveno (Star Klub, Liverpul...)
Zvezdana zna sta to znaci. Ratujemo u Klubu Religion protiv sakrivenih Grobara!Iskloniraj još malo sebe tj. tebe tj. Ilića
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"PARTIZAN ĆE OSVETITI ZVEZDU"..."KOMŠIJE,GLEDAJTE VEČERAS KAKO SE GINE ZA SVOJ KLUB"
"11 TERMINATORA + DVANAESTI NA TRIBINAMA RUŠE KIPRANE"..."OZBILJNOST NA PRVOM MESTU,PA NISMO MI VALJDA ZVEZDA"
idemo u rat i ocemo prvi da diramo xexe
Ja necu vise sa njima da imam nista.Ko se sa budalama ganja i sam je budala..Ocete li vi veceras u rat samnom ako me napadnu?
Necemo prvi nikoga da diramo!![]()
Ma ima da se smire. Borka ce ih desetkuje. Videces!Ja necu vise sa njima da imam nista.Ko se sa budalama ganja i sam je budala..
Ljudi kojima je nenormalno da zene idu na utakmice,i koji su u stanju da mi pominju decu jer su zastranili u ovom virtualnom svetu ne zanimaju me
A i rekla sam im sve ,video si
Sinoc na zapadu i istoku puno zena,dece i matoraca..Ali sta znaju ljudi koji ne mrdaju nos od monitora dalje ?
Objasnjavati njima da sam rodjena u fudbalskoj porodici i da sam od malih nogu na stadionima je kao da gluvom i blesavom objasnjavas kako lepo zvuci neka melodija
Pusti to Ilicu..nisu oni cak ni grobari..jer pravi grobari danas svi priznaju da je Zvezda sinoc odigrala super i mahom su svi ljuti na Jokana![]()
Stojim kraj aut linije i sve bih nekako uletela na terenMa ima da se smire. Borka ce ih desetkuje. Videces!![]()
Nemoj jos da ulazis u igru. Treba da izvedemo prvo slobodan udarac!Stojim kraj aut linije i sve bih nekako uletela na teren
Pazi sad kad krene Marlon ...faca ..![]()
Ma sredicemo Ucu.Uca bre!![]()
![]()
A ima jos dvoje.![]()
Primecujes valjda Jeko tamo ove "pametnice"Zvezdana ko te dira da ga obrisemo?![]()