- Poruka
- 5.822
Eto Djole, vidis ko je pravi drugar!![]()
Pa niko nije rekao da ja ne bi dosao,da si me zvao

Mogao si i ti doci u LA da je hool i ja ugostimo
nego ovako dodjes nikom nejavis,vratis se i kukas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto Djole, vidis ko je pravi drugar!![]()

Ha, ha. Ja nisam imao ni 20 sekundi vremenskog prostora a ne da dodjem do LA. Ne bi bilo isto da vi dodjete u BG. Ja sa vama imam nameru da se jednom prilikom nadjem u Lazarevcu da vam pokazem kuda sam se sve verao i odakle sam sve skakao!Pa niko nije rekao da ja ne bi dosao,da si me zvao
Mogao si i ti doci u LA da je hool i ja ugostimo
nego ovako dodjes nikom nejavis,vratis se i kukas![]()

Vazi i za tebe!@Ilic
Vrlo fina ponuda![]()

Ma ti kazi da ides u Ceski Lazarevac i to ti je isto. I ovde imamo pravoslavnu crkvu. (nije tako lepa kao lazarevacka)jaaao rado bi dosaooo...........mojima da objasnim gde i kako idem trebalo bi mi mesec dana...em sto bozicni turnir pocinje prvog.....ne bi da ispalim ekipu...Ali ipak bi dosao,a to je 1% sigurno.
A ja???Ha, ha. Ja nisam imao ni 20 sekundi vremenskog prostora a ne da dodjem do LA. Ne bi bilo isto da vi dodjete u BG. Ja sa vama imam nameru da se jednom prilikom nadjem u Lazarevcu da vam pokazem kuda sam se sve verao i odakle sam sve skakao!
A razmisljate li vi o doceku Nove Godine? Da vas sve docekam ovde u Kolinu. Sve bih vam obezbedio. A imali biste sta i da vidite.![]()

Pa ja sam rekao svi!!! A ti si, ako se secas prva imala poziv kad polozis vozacki ispit!A ja???![]()
Dosta vam je da malo poradite u studentskoj zadruzi da tamo imate za dzeparac.Vodi ce nas ilic svuda po svetu
Ako dobijemo sedmicu na lotu![]()
Za Biz Mis Mena ja imam da pripremim sve podatke koje bude zahtevao!Ja sam bizMismen
mozda navratim do Ceske....trebam da iskontrolisem neku robu![]()

Za Biz Mis Mena ja imam da pripremim sve podatke koje bude zahtevao!
Nego, ocemo li mi da radimo na tome da ko moze dodje. Ja bih preuzeo sve organizacione zadatke.
Ko bi hteo da dodje neka se ovde jasno izjasni. Da vidimo prevozno sretstvo i koliki smestaj da pripremim.

Kud ces tamo? Tamo je ludnica i pasos ti ne treba!Ilicu stigo mi je pasos jutros.....sad moram da pojurim za vizu i eto mene u Kovinu da vidimo kakav si domacin![]()

Kovinu![]()
![]()
![]()

Kud ces tamo? Tamo je ludnica i pasos ti ne treba!![]()
![]()
Ja sam u Kolinu!![]()

Ja radim na portirnici i premestam iz sobe u sobu. Tebe cu odmah u onu bez vrata i prozora.Ograniceni ste bre KI TERASE![]()
![]()
namerno sam napisao Kovin......znam da je tamo ludara i da je Ilke glavni solista tamo![]()