Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Velika je guzva u kafani. Morao sam za novajlije da pripremim novi toalet sa cekaonicom.

Mnogo se*ru!

133936-original-qx621.jpg

@Ilic
:hahaha1:
Nije to samo za novajlije:D

P.S. Postujem onu ponudu i razmisljam o njoj:D
Moram ti priznati da se jos neki veliki klubovi interesuju za mene...ali na kraju ce moja osjecanja presuditi jer nikada novac nije bio na prvom mjestu:hahaha1:

Javi mi na vreme da uklopim tvoj prijem sa slavljem pa sve o istom trosku. :super:

Boris 1 mi je tandem a ti veliki drugar. Nemoj da vas obojicu bacim u bazen da se oladite!:rtfm:

To je tacno. Medjutim, ako vas bude vise od 50 ja organizujem carter let (ne bi mi bio prvi put) pa je jos jevtinije. Inace autom vas izadje oko 300 E tamo i nazad. Kad podelis na 4 malo je jevtinije nego avion a dodjes tacno na mesto. Od aerodroma do mene je 80 km. Dakle, dodatni transportni trosak.;)

Ako se organizuje autobus onda milina. Za 100 E imate i prevoz i smestaj u Hostelu koga vodim. Platili biste samo jednu noc jer moram da vas prijavim i platim taksu a ostale noci od mene gratis! :rtfm:

80km sta je to za nas, peski ima da predjemo :mrgreen: Ovo je zanimljivo, po prvi put zelim da slavim NG :)

Prvi put ulazim u ovu kafanu da vam javim da je Milan Tarot među nama!!! :lol: :lol: :lol:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10538953&postcount=24
Još juče je znao razvoj događaja! :hahaha: :hahaha: :hahaha:

A, znali smo mi to odavno :)

Dok prolazimo kroz mađaroniju mogli bi smo i da se duže tamo zadržimo.....kad samo pomislim na one njihove +18 filmove :per: :mrgreen:

Za filmove ne znam, ali one price da tamo ima dame za 5 evra, nisu tacne. Kad smo bili na eskurziji, skrsimo noge po celu Budimpestu, nijednu ne nadjomo :( Mene jos jedan bucumiga tese da tepa u Citadelu jer sam teo da udjem na private party :)

Ma Madjarska je lepa, posebno Budimpesta - ali na granici je blaga katastrofa...
(A za filmove - e to nisam imala prilike da vidim na ekskurziji)

Sta je bilo na granici?

ја само требам да укуцам вајан продикт кеј и ништа више

Cudi me da ti Ilic nije dao njegovu sifru :confused:

Imamo dukseve,evo sad stizu maje.......a i zastavu nasu imamo,tu je i vodja :D
funkcionisemo :)

Organizovani ste :worth:

Valjda je ovde mesto ovome, prelep gol sa preko pola terena!

GOL!

^Klikni da vidis

Golcina :klap:

Ma jos smo mi sitni za to.......
Idemo na tekme sa Grobarima KS....

Polako, mladi ste :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back