aleksa005
Aktivan član
- Poruka
- 1.178
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahahahha
Ma Madjari su uzas. Povraca mi se na samu pomisao da moram tu granicu da predjem. Definitivno najzaje.baniji.
A bice Peca dobar.![]()
Сви који знају добро са компјутером да раде нека се јаве на пп или на овој теми
Znam ja...odlično igram solitaire,freecell,hearts,minesweeper...šta ti treba,slobodno kaži?
Ma Madjarska je lepa, posebno Budimpesta - ali na granici je blaga katastrofa...Dok prolazimo kroz mađaroniju mogli bi smo i da se duže tamo zadržimo.....kad samo pomislim na one njihove +18 filmove![]()
![]()
Ma Madjarska je lepa, posebno Budimpesta - ali na granici je blaga katastrofa...
(A za filmove - e to nisam imala prilike da vidim na ekskurziji)
Evo,evo...Cekaj da instaliram player i kodeke..NISI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Auuuu pod hitno da si krenula da ih gledaš![]()
Молим све оне који знају да раде на компјутеру да потраже самном продукт кеј за Виндовс Хп Сервисе Пак 3
nemo se zeznes s tim... sp 2 je mutch better !!!
neke stvari posle nece hteti da ti rade !!
Imamo dukseve,evo sad stizu maje.......a i zastavu nasu imamo,tu je i vodja
funkcionisemo![]()
@Ilic
![]()
Nije to samo za novajlije
P.S. Postujem onu ponudu i razmisljam o njoj
Moram ti priznati da se jos neki veliki klubovi interesuju za mene...ali na kraju ce moja osjecanja presuditi jer nikada novac nije bio na prvom mjestu![]()
samo jos da se intezivnije ukljucite u rad tribine
To je tacno. Medjutim, ako vas bude vise od 50 ja organizujem carter let (ne bi mi bio prvi put) pa je jos jevtinije. Inace autom vas izadje oko 300 E tamo i nazad. Kad podelis na 4 malo je jevtinije nego avion a dodjes tacno na mesto. Od aerodroma do mene je 80 km. Dakle, dodatni transportni trosak.
Ako se organizuje autobus onda milina. Za 100 E imate i prevoz i smestaj u Hostelu koga vodim. Platili biste samo jednu noc jer moram da vas prijavim i platim taksu a ostale noci od mene gratis!![]()
Prvi put ulazim u ovu kafanu da vam javim da je Milan Tarot među nama!!!![]()
![]()
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10538953&postcount=24
Još juče je znao razvoj događaja!![]()
![]()
![]()
Dok prolazimo kroz mađaroniju mogli bi smo i da se duže tamo zadržimo.....kad samo pomislim na one njihove +18 filmove![]()
![]()
Ma Madjarska je lepa, posebno Budimpesta - ali na granici je blaga katastrofa...
(A za filmove - e to nisam imala prilike da vidim na ekskurziji)
ја само требам да укуцам вајан продикт кеј и ништа више
Imamo dukseve,evo sad stizu maje.......a i zastavu nasu imamo,tu je i vodja
funkcionisemo![]()
Ma jos smo mi sitni za to.......
Idemo na tekme sa Grobarima KS....