gost 124326
Domaćin
- Poruka
- 4.116
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eeeeee pa moras da budes mastovit.sta ti bese ono volis??
Sad sam vise nego siguran da je onaj problem zbog browsera. Pokusaj da instaliras onaj ko sto sam ti reko, a ako znas ne bi bilo lose da preinstaliras win![]()
Eeeeee pa moras da budes mastovit.
Neko lepo, a opet otmeno pice.
xaxaxaxaxa koliko su dobri ovi smajliji8...; D
ИЛКЕ реци гдје је запело па да рјешавамо.
Idealno!![]()
moze??
Pa bas i nisam pogodio
Reko sam ti. Ne moze da se prijavi na fb. Vidis sad ima i probleme sa ucitavanjem slike. Ja sam pokusavao ali nisam uspeo da mu pomognemPokusaj ti
![]()
Фејсбук сам од себе багује у последнје вријеме.
Мораш да чекаш мало дуже док ти отвори страницу или још боље је да му одмах кликнеш да те прбаци на твој профил...чим се региструјеш.
ИЛКЕ којии бровсер користиш?
Ilke ima fejs>??????Reko sam ti. Ne moze da se prijavi na fb. Vidis sad ima i probleme sa ucitavanjem slike. Ja sam pokusavao ali nisam uspeo da mu pomognemPokusaj ti
![]()
Aauuuuuuuuuuuuuu OD OVIH PAPARACOA NE MOZE DA SE ZIVIvidi sto smo uhavatili generala na spavanju
![]()
Nista ....samo sam malo spavaoЈао ГЕНЕРАЛЕ па шта си то уради!?
Kikiriki gud, polizes mi mud ...
Ilke ima fejs>??????
A NIJE me dodao????![]()
Nemam!Ilke ima fejs>??????
A NIJE me dodao????![]()
Ne mogu da ga nadju ni oni koji ga prave a ne ti!Aauuuuuuuuuuuuuu OD OVIH PAPARACOA NE MOZE DA SE ZIVI
Nista ....samo sam malo spavao
S'd cu da ga nadjem![]()
To su sve moji falsifikati. Ja tamo nisam ni jedan. Tek cu da budem. A ima da me naprave kao Vladimir V. IlicNasao sam gomilu Ilic Vladimira...........e sad koji si ti?![]()