Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije pocetak, vratio sam se iz penzije da pokazem mojim seljacima ko je najbolji :) Igrao sam kad sam bio na drugoj. Jednom je skoro celo odeljenje otislo na CS, ostale samo devojke i zenski muskarci :) Care ti razbijas, mene uvek ubiju. Cak i kad imam pozitivan skor (igram protiv gorih od mene) imam dvocifren broj smrti :(

Jeko, jel igras sad?
Ma jok... Dosadilo mi. :)

Ali bila sam lethal sa AK-41. :)
Aaaa sto je to bilo dobro...I zumka mi je bila super. :)

Jeko, cestitke i od mene, bitno je da si polozila hijeroglife, teorija je lagana a usmeni je samo formalnost.
Hvala kolega. :) Bas sam htela da ti saljem poruku u vezi usmenog, kod nas se vec posirile urbane legende da je nekog obarala 3X, a polozio sve samo usmeni ga kao zezala...Mada, to je Paunovicka tako da ne verujem da je istina..Kod nje samo sa stolice mozes da padnes.. :lol:

Isto volim onaj sniper :D B-4-6 ubiva!
Sa tim da me ubijes nikada nisam znala da igram...

Ma jok... Dosadilo mi. :)

Ali bila sam lethal sa AK-41. :)
Aaaa sto je to bilo dobro...I zumka mi je bila super. :)

Hvala kolega. :) Bas sam htela da ti saljem poruku u vezi usmenog, kod nas se vec posirile urbane legende da je nekog obarala 3X, a polozio sve samo usmeni ga kao zezala...Mada, to je Paunovicka tako da ne verujem da je istina..Kod nje samo sa stolice mozes da padnes.. :lol:

Sa tim da me ubijes nikada nisam znala da igram...

AK-47 ;)
Sto? Snajperi su bas pogodni,lepo se ustekas i cekas i roknes :D

ma b-4-1 clarion podesis na onaj mod kad puca 3 metka iz klika, headovi padaju strasno ...
Malo jako kosta, a do jaja je ;)
kad si counter ,to samo kanteri imaju
a stvarno je mnogo zesca puska i ne kosta mnogo,cini mi se 2100$
Tako se i meni cini. Stvarno je dusica.. :)

Ups...Tacno. :D

A zasto? Pa zato sto prvo nisam volela da se stekam, smorim se..A drugo, brate dok ja njih pogodim meni ode glava. :D

Ja se ne stekam.......jaooo sto znam fore za klanje :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back