gost 124326
Domaćin
- Poruka
- 4.116
NEMOJ BITI PROKLETI CITER !!!
Nisam citer, nije mi ovo uspelo
Sad cu da probam tvoju foru 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NEMOJ BITI PROKLETI CITER !!!
Sad cu da probam tvoju foru 
peco,mislim da je bolje da predjemo na pikado
Freak kako nece
kucas ovako
sv_gr(pa sada pretisnes tab razmak 10)
ja sam kopirao samo ono sto si postavio 

Jedino moj drugar ima vise smrti od mene 
Igrao sam kad sam bio na drugoj. Jednom je skoro celo odeljenje otislo na CS, ostale samo devojke i zenski muskarci
Care ti razbijas, mene uvek ubiju. Cak i kad imam pozitivan skor (igram protiv gorih od mene) imam dvocifren broj smrti 
))NEMOJ CITOVATI !!!
DUSAN CIPKA CITERSKA !!!
Ma jok... Dosadilo mi.Jeko, jel igras sad?

Hvala kolega.Jeko, cestitke i od mene, bitno je da si polozila hijeroglife, teorija je lagana a usmeni je samo formalnost.
Bas sam htela da ti saljem poruku u vezi usmenog, kod nas se vec posirile urbane legende da je nekog obarala 3X, a polozio sve samo usmeni ga kao zezala...Mada, to je Paunovicka tako da ne verujem da je istina..Kod nje samo sa stolice mozes da padnes.. 
Sa tim da me ubijes nikada nisam znala da igram...Isto volim onaj sniperB-4-6 ubiva!
Hvala kolega.Bas sam htela da ti saljem poruku u vezi usmenog, kod nas se vec posirile urbane legende da je nekog obarala 3X, a polozio sve samo usmeni ga kao zezala...Mada, to je Paunovicka tako da ne verujem da je istina..Kod nje samo sa stolice mozes da padnes..
![]()
Ma jok... Dosadilo mi.
Ali bila sam lethal sa AK-41.
Aaaa sto je to bilo dobro...I zumka mi je bila super.
Hvala kolega.Bas sam htela da ti saljem poruku u vezi usmenog, kod nas se vec posirile urbane legende da je nekog obarala 3X, a polozio sve samo usmeni ga kao zezala...Mada, to je Paunovicka tako da ne verujem da je istina..Kod nje samo sa stolice mozes da padnes..
Sa tim da me ubijes nikada nisam znala da igram...
Tako se i meni cini. Stvarno je dusica..Mozda je to neka stoka od coveka pa ga zato obaralaOpusteno, Tanja je car.

Ups...Tacno.
kad si counter ,to samo kanteri imajuma b-4-1 clarion podesis na onaj mod kad puca 3 metka iz klika, headovi padaju strasno ...
Malo jako kosta, a do jaja je![]()
Tako se i meni cini. Stvarno je dusica..
Ups...Tacno.
A zasto? Pa zato sto prvo nisam volela da se stekam, smorim se..A drugo, brate dok ja njih pogodim meni ode glava.![]()