pa ne znaci to da moras s ovog foruma otici..ja sam aktivan na 3-4 foruma...normalno svatko ima onaj gdje vecinu vremena visi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otvorio sam forum samo o nogometu:
![]()
Otvorio sam forum samo o nogometu:
http://is-kokosko.com/index.php
I prije sam vodio forum s istim imenom samo što je nakon svaće među adminima se raspao.No do tada je bilo dosta članova kako hrvatskih tako i srpskih.Pokušavamo opet to ponoviti.Nadam da ce netko i od vas doći.
Forum je za sada free no ukoliko se skupi dosta članova otkupiti cu domenu.
Nadam se da se vidimo tamo.
I ispričavam se adminima zbog ovako pomalo nepristojnog reklamiranjapozz
Upozoravam prisutne da cete imati pis-prasak u pivu ako se i nadalje budete bunili sto se postavljaju klipovi njene dusice. Ne zaboravite da doticna mlada dama sutra vec moze da bude glavna konobarica pa se moze desiti da u pivo dobijete i kaki-prasak.A sta znaci to KVAGA?
btw....Ilicu upozori prisutne da cu im staviti pish-prasak u pivo ako se budu bunili sto postavljam klipove moje dusice.![]()
To nije gow0no nego olympiakos.......shabane.
Pa nista.........samo je bezveze![]()
Upozoravam prisutne da cete imati pis-prasak u pivu ako se i nadalje budete bunili sto se postavljaju klipovi njene dusice. Ne zaboravite da doticna mlada dama sutra vec moze da bude glavna konobarica pa se moze desiti da u pivo dobijete i kaki-prasak.![]()
![]()
![]()
Upozoravam prisutne da cete imati pis-prasak u pivu ako se i nadalje budete bunili sto se postavljaju klipovi njene dusice. Ne zaboravite da doticna mlada dama sutra vec moze da bude glavna konobarica pa se moze desiti da u pivo dobijete i kaki-prasak.![]()
![]()
![]()
Generaleeeeeeeee.............prestacu da ti dajem reputacije. Kafana jeste ciganska ali mi nismo cigani!Ne diraj mi Djolu...ljubim ti ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ![]()
Evo vam nesto na moj racun, polozila sam Grcki:
![]()
![]()
Samo ne preterujte![]()
Ne diraj mi Djolu...poserem ti se na ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ![]()
Ama General je pijan. Stuca i mesa slova! Menjaju mu mesto.A sta znaci to KVAGA?
btw....Ilicu upozori prisutne da cu im staviti pish-prasak u pivo ako se budu bunili sto postavljam klipove moje dusice.![]()
Cestitam lutko moja. Ja sam vec![]()
Da nadjubris?Tesko da ti iz tog sela mozes da dobacis do bg-a,a kamo li do Grcke
Al ja mogu ispred humske![]()
Ma opusteno.....pricam realnoGeneraleeeeeeeee.............prestacu da ti dajem reputacije. Kafana jeste ciganska ali mi nismo cigani!Brisi rec, onu ruznu, postace manir a novi vlasnik moze da je zakljuca.
![]()
Aleksandrovac batoAleksinac,i ja tebi na usr.ni PAOK![]()
Tesko da ti iz tog sela mozes da dobacis do bg-a,a kamo li do Grcke![]()
Al ja mogu ispred humske![]()
Mrsh tamo, mali pokvareni...![]()
Ko zna - znaMrsss bre tamo klosaru......![]()
Ma ok.....samo nemam ja toliko vremena da budem aktivan na nekoliko foruma.......
Mozda i navratim
Samo li neko pisne slucajno nesto u vezi ove slike bice isteran iz kafane!!!
Kako je lep ovaj gospodin!
![]()
Aleksandrovac batoOOO PAOKARA EHO TRELA MA STO MJALO OBU KENA PESIZ PADA TA SA KOLUTO JESENA TA PETANO KE JA SENA MONAZO
.