Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Otvorio sam forum samo o nogometu:

WTF.ashx

Otvorio sam forum samo o nogometu:

http://is-kokosko.com/index.php

I prije sam vodio forum s istim imenom samo što je nakon svaće među adminima se raspao.No do tada je bilo dosta članova kako hrvatskih tako i srpskih.Pokušavamo opet to ponoviti.Nadam da ce netko i od vas doći.

Forum je za sada free no ukoliko se skupi dosta članova otkupiti cu domenu.

Nadam se da se vidimo tamo.

I ispričavam se adminima zbog ovako pomalo nepristojnog reklamiranja :evil::) pozz

:cool:

A sta znaci to KVAGA? :D

btw....Ilicu upozori prisutne da cu im staviti pish-prasak u pivo ako se budu bunili sto postavljam klipove moje dusice. :mrgreen:
Upozoravam prisutne da cete imati pis-prasak u pivu ako se i nadalje budete bunili sto se postavljaju klipovi njene dusice. Ne zaboravite da doticna mlada dama sutra vec moze da bude glavna konobarica pa se moze desiti da u pivo dobijete i kaki-prasak. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Generaleeeeeeeee.............prestacu da ti dajem reputacije. Kafana jeste ciganska ali mi nismo cigani! :D Brisi rec, onu ruznu, postace manir a novi vlasnik moze da je zakljuca.;)
Ma opusteno.....pricam realno :D
Aleksinac,i ja tebi na usr.ni PAOK :guza:
Aleksandrovac bato ;) OOO PAOKARA EHO TRELA MA STO MJALO OBU KENA PESIZ PADA TA SA KOLUTO JESENA TA PETANO KE JA SENA MONAZO
Tesko da ti iz tog sela mozes da dobacis do bg-a,a kamo li do Grcke :mrgreen:

Al ja mogu ispred humske :mrgreen:

Ja se gde oces stvorim za minut ;)
Nego nazad u tvoju misju rupu.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back