Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za ovo radno mesto sam dobio zapecacenu prijavu preko vagice :D
Re: Ciganska kafana KOD VESELOG DELIJE
Pošto sam potrošio sve pare za izgradnju i opremu kafane tražim kupca. Novi vlasnik mora takodje da bude fini momak, kratkog i crvenog imena, da voli svoje goste i broj 503, da vodi računa da u kafanu ne ulazi policija niti bilo ko drugi naoružan da ne bi mogao u kafani nikakav odstrel da vrši niti pak da galami i pravi nered.
Prijavu sam detaljno razmotrio pa posto je sadrzala sve potrebne uslove za prodaju odlucio sam da prevedem vlasnistvo u ruke doticnog finog gospodina, koji se malo stidi da se pojavi u javnosti jer su uslovi konkursa bili uradjeni po meri.:lol: :lol: :lol:

Novog vlasnika molim da otvori radno mesto direktora kafane za koje odmah dajem prijavu.
Gotovo, primljen sam jer nije bilo drugih kandidata! :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Toooo Generale! :D
To je i moje omiljeno :D
Nikad nisam to rekao!!!! :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ode ovo u aforizme i novi recnik.:D
xaaxaxaxax KVAGA ,reko si Ilicu 100 puta ali nemam nista protiv tog izraza naprotiv bas mi se svidja
Sreca moja pa nisam vise na telefonu nego na kompu. Sad mogu redovno da pratim.:D

Prvo procitaj prvu stranicu ove teme!!! :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Za izbacivacicu cu postaviti profil. Razmislio sam i prihvatam predlog. Uskoro ce izaci uslovi za prijem.:D

JEL IMA NEKI POSAO ZA MENE?
JEL MOGU DA BUDEM DRUGI RADNIK OBEZBEDJENJA???

:D

Dovedoh drugare sa tribine:mrgreen:
cuprija.jpg

Tako da ste svi bezbedni:mrgreen:
PS:insistiraju da stoje ispred:mrgreen:

Otvorio sam forum samo o nogometu:

http://nogonet.smfforfree.com/index.php

I prije sam vodio forum s istim imenom samo što je nakon svaće među adminima se raspao.No do tada je bilo dosta članova kako hrvatskih tako i srpskih.Pokušavamo opet to ponoviti.Nadam da ce netko i od vas doći.

Forum je za sada free no ukoliko se skupi dosta članova otkupiti cu domenu.

Nadam se da se vidimo tamo.

I ispričavam se adminima zbog ovako pomalo nepristojnog reklamiranja :evil::) pozz

Otvorio sam forum samo o nogometu:

http://nogonet.smfforfree.com/index.php

I prije sam vodio forum s istim imenom samo što je nakon svaće među adminima se raspao.No do tada je bilo dosta članova kako hrvatskih tako i srpskih.Pokušavamo opet to ponoviti.Nadam da ce netko i od vas doći.

Forum je za sada free no ukoliko se skupi dosta članova otkupiti cu domenu.

Nadam se da se vidimo tamo.

I ispričavam se adminima zbog ovako pomalo nepristojnog reklamiranja :evil::) pozz

Dovedoh drugare sa tribine:mrgreen:
cuprija.jpg

Tako da ste svi bezbedni:mrgreen:
PS:insistiraju da stoje ispred:mrgreen:
To su i moji drugari :D
:think:
Imas li iskustva?Trebaju mi momci sa mudima do poda;):mrgreen:
naravno da imam....svaki cetvrti dan se mlatim za teritoriju,a za ovo drugo ne brini ,nemam bas do patosa ali imam do kolena
A sta znaci to KVAGA? :D

btw....Ilicu upozori prisutne da cu im staviti pish-prasak u pivo ako se budu bunili sto postavljam klipove moje dusice. :mrgreen:

To je ILKETOV izraz za svadju,prepirku itd.... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back