General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Pazi nisam ja preterao......ali mogu ja dosta ali nesto me je sjebalo i nisam znao gde se nalazim...
Kako bre ne mozes?
Dusan Markovic......
Kako bre ne mozes?
Dusan Markovic......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Preminuo sin Predraga Mijatovića
Блиц - Пре 2 сата и 54 минута
Petnaestogodišnji sin nekadašnjeg reprezentativca i fudbalera Partizana Predraga Mijatovića, Andreja, preminuo je danas, nakon duge i teške bolesti.
Mijatovićev sin je prebačen u bolnicu u Valensiji pre nekoliko nedelja kada mu se pogoršalo zdravstveno stanje, ali ni operacija nije mogla da mu spasi život, saznaje Mondo.
Andreja Mijatović je bolovao od teškog oblika hidrocefalusa (proširenje komore mozga, kojem prethodi povišenje pritiska u centralnom nervnom sistemu zbog povećanje cerebrospinalnog likvora).
Real Madrid, za koji je 40-godišnji Mijatović igrao, a u poslednje tri godine je bio direktor kluba, izrazio mu je saučešće i podršku u teškim trenucima.
Iz prvog braka sa Elenom Rakočević, kćerkom modne kreatorke Verice Rakočević, Mijatović ima i sina Luku, a i drugom braku je dobio tri devojčice.
!!!
NEKA MU JE LAKA ZEMLJA

Mrzim Turiju, Solunac i Rumu, Stanisic, Polet, Hajduk i Borac, nabijem ih na *****, Ljukovo, Radnicki, Jedinstvo, Veternik, Donji Srem, Crvenka i Najlon, Cement je sampion, nanananananaaa ...
Jaooo ljudi molim vas ne kacite pivo bar dok sam ja tu.....
smucilo mi se juce
Ниси ваљда претјерао???
Генерале зашто не могу да те нађем на Фејсбуку???

Ovo mi je status....preko njega me nadji
"Neko bese Markovicu Dule,bese Dule iz malenog grada iz malenog grada kraj Krusevca da takvog ne ima sokola... Jedno jutro Dule poranio zove sluge i k sebi prizivlje. SLUGE MOJE HITRO POHITAJTE pripremite mi od megdana zolju,napunite sto vise mozete,ocistite sto ljepse mozete,mislim moju zolju zagrijati,tisti me ta zelja moja, Gospodara slluge poslusase te mu dobru zolju opremise i sa njom C4 stavise i AK-47 za pojas zadenuse"

Preminuo sin Predraga Mijatovića
Блиц - Пре 2 сата и 54 минута
Petnaestogodišnji sin nekadašnjeg reprezentativca i fudbalera Partizana Predraga Mijatovića, Andreja, preminuo je danas, nakon duge i teške bolesti.
Mijatovićev sin je prebačen u bolnicu u Valensiji pre nekoliko nedelja kada mu se pogoršalo zdravstveno stanje, ali ni operacija nije mogla da mu spasi život, saznaje Mondo.
Andreja Mijatović je bolovao od teškog oblika hidrocefalusa (proširenje komore mozga, kojem prethodi povišenje pritiska u centralnom nervnom sistemu zbog povećanje cerebrospinalnog likvora).
Real Madrid, za koji je 40-godišnji Mijatović igrao, a u poslednje tri godine je bio direktor kluba, izrazio mu je saučešće i podršku u teškim trenucima.
Iz prvog braka sa Elenom Rakočević, kćerkom modne kreatorke Verice Rakočević, Mijatović ima i sina Luku, a i drugom braku je dobio tri devojčice.
![]()
Zar ce da je odbijes
Zar vam nisam predlozio da budete prijateljiAj ponovo cu
Status ti je extra, vrh, prva liga, razbija, utepuje na mesto...
.

Pazi nisam ja preterao......ali mogu ja dosta ali nesto me je sjebalo i nisam znao gde se nalazim...
Kako bre ne mozes?
Dusan Markovic......
.Uh sunce ti .ebem,kako ima dobre naočare,extra su![]()

ma pusti bre naocare.....vidi ti to cisto nebeskoplavo more...
e,a sta je ovo izmedju ovih planina?![]()
I to što kažeš...ne može čovek kad pogleda ovu sliku a da ne primeti kako je bistra voda iza nje.

ma pusti bre naocare.....vidi ti to cisto nebeskoplavo more...
e,a sta je ovo izmedju ovih planina?![]()

A tek mašnica na glavi.![]()
MOLIM
hool pise latinicom
zovem generalstaba odma!