- Poruka
- 23.504
Svako ko se u ovoj kafani pojavi je ciganin. Osnovna karakteristika nije klupska opredeljenost nego, cigansko ponašanje i svadja. I sad mi kaži koji od ovih koji dolazi nije takav.Pa da, vidi se po avataru![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svako ko se u ovoj kafani pojavi je ciganin. Osnovna karakteristika nije klupska opredeljenost nego, cigansko ponašanje i svadja. I sad mi kaži koji od ovih koji dolazi nije takav.Pa da, vidi se po avataru![]()

Svako ko se u ovoj kafani pojavi je ciganin. Osnovna karakteristika nije klupska opredeljenost nego, cigansko ponašanje i svadja. I sad mi kaži koji od ovih koji dolazi nije takav.![]()
mada jos uvek nisam regular pa se mozda ne racunam
Hoces da kazes da je i Jeka takva 
Sećam se kako su na moderatorskom forumu pričali da smo najgori forum na Krstarici.
Elem, uputim ti se ja zato malo kroz forumske kafane da vidim kako su to ostali dobri pa da se ugladamo na njih. I šta zateknem?Zbog medjusobnih svadja, spamovanja i vredjanja zatvaraju im kafane po 6 (i slovima šest) pura i opet ista stvar. Svadje, vredjanje, spamovanje. Banuju im ljude po dvanaest puta (i to doživotno) i oni ponovo vaskrsavaju.
Zato te lutko moja molim da na moderatorskom forumu preneseš administraciji srdačne pozdrave od nas i da im preneseš našu molbu da nam odbanuju sve one koji su doživotno banovani a nisu ponovo vaskrsli. Na spisku imam za sada:
1) Baklja pravde
2) Okolo
3) The Rolling Stones
4) Rainbow Six
Administracija nije bila u stanju da raspozna istinsku mržnju medju forumašima od isprovocirane reakcije forumskih fudbalera i obe stvari je stavila pod istu kapu. Da zlo bude još veće, kada su naši drugari bili desetkovani pravi izazivači ostadoše nekažnjeni. Neću da ih imenujem, sem Dr Nitroa svi ostadoše na svojim mestima.
Sa druge strane mi obećavamo da ćemo biti i nadalje uzorni forumaši kao i što smo bili a da ćemo pri slučajnoj provokaciji na našem forumu reagovati po forumskim pravilima da ne bi dolazilo do neželjenih konflikata i nepromišljenih reakcija sa obe strane.
Dalje obećavamo da ćemo u slučaju potrebe svi ići u pomoć administraciji ako treba da se suoči sa problemima koje ne može da reši na normalni ljudski način. Ni ovde neću nikoga da pomonjem ali administracija zna u kom grmu leži zec.
Poruči administraciji da smo spremni uvek da na miroljubiv način rešavamo unutrašnje probleme u našim redovima te da ćemo od vremena kada brojčano porastemo imati i lepši bolji i kulturniji forum nego što smo ga imali do sada. A najbolji smo na krstaričinom Forumu i ovakvi kakvi smo.
Jel može Jeko ovako pa da bude sve po volji i Bogu i narodu?:

Jes, pa da onda bude opet drvlje i kamenje na fudbalere, zašto ne idu redom. I još da dobijem na PP upozorenje kao danas.Pa dobro majku mu..zar preko Male Krsne do nicka
sto se nisi direktno javio
ajde ispod spisak svih nickova![]()
To ću ti proslediti da se i ti povaljaš od smeha.
Ako sam nekog zaboravio napisaću naknadno.

Jeka je konobarica i izbacivačica. To sam ti već rekao nekoliko puta.Pa jamada jos uvek nisam regular pa se mozda ne racunam
Hoces da kazes da je i Jeka takva
![]()

Ne ignoriše! On kaže da si ti živa vatra!Jel se meni to cini ili mene Tab ignorise?![]()

Jel se meni to cini ili mene Tab ignorise?![]()
.Не бих то тако рекао...можда нешто смјера...ми овде сви волимо ЈЕКУ.

Ne ignoriše! On kaže da si ti živa vatra!

Jeka je konobarica i izbacivačica. To sam ti već rekao nekoliko puta.![]()
Svako ko se u ovoj kafani pojavi je ciganin. Osnovna karakteristika nije klupska opredeljenost nego, cigansko ponašanje i svadja. I sad mi kaži koji od ovih koji dolazi nije takav.![]()

I Jeka voli sve vas.
![]()

Ti ne kapiraš?Znas dobro na sta sam mislio, ali evo pogledaj jos jednom.
Oces da kazes da ona ima takvo ponasanje
I ne vidim ni Borisa tu, a ni tebe
Da li se i ja racunam u sve![]()
Jeka nije gost u kafani!!!!!!! 

Ti ne kapiraš?Jeka nije gost u kafani!!!!!!!
A Boris i ja smo ovde najveći cigani!![]()
![]()
Jel ti ne vidiš šta mi sve radimo? :besna:![]()
![]()
Nego aj casti, danas vam je pre 18 godina poceo kraj 
Znam da je počeo kraj mukama.To se znaci samo odnosilo na goste. Kasno paljenje, dete sa sela, bitno da sam konacno shvatioNego aj casti, danas vam je pre 18 godina poceo kraj
![]()

Naravno.Znas dobro na sta sam mislio, ali evo pogledaj jos jednom.
Oces da kazes da ona ima takvo ponasanje
I ne vidim ni Borisa tu, a ni tebe
Da li se i ja racunam u sve![]()

Znam da je počeo kraj mukama.![]()
Naravno.![]()
![]()
pa jeste ja sam onako tamnoputa..valjda od crne grobarske boje![]()

Ti si isto svadjalica, ciganko.pa jeste ja sam onako tamnoputa..valjda od crne grobarske boje![]()

Ćao Mr Freak!Kraj vasim mukama ce poceti ako se vratite u sadasnjost i prestanete da zivite u '91
![]()

Ti ne kapiraš?Jeka nije gost u kafani!!!!!!!
A Boris i ja smo ovde najveći cigani!![]()
![]()
Jel ti ne vidiš šta mi sve radimo? :besna:![]()
![]()

.A meni to nisi rekao.![]()
...to znaci da mu mi nismo prijatelji.