Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sećam se kako su na moderatorskom forumu pričali da smo najgori forum na Krstarici.
Elem, uputim ti se ja zato malo kroz forumske kafane da vidim kako su to ostali dobri pa da se ugladamo na njih. I šta zateknem?:sad2: Zbog medjusobnih svadja, spamovanja i vredjanja zatvaraju im kafane po 6 (i slovima šest) pura i opet ista stvar. Svadje, vredjanje, spamovanje. Banuju im ljude po dvanaest puta (i to doživotno) i oni ponovo vaskrsavaju.
Zato te lutko moja molim da na moderatorskom forumu preneseš administraciji srdačne pozdrave od nas i da im preneseš našu molbu da nam odbanuju sve one koji su doživotno banovani a nisu ponovo vaskrsli. Na spisku imam za sada:
1) Baklja pravde
2) Okolo
3) The Rolling Stones
4) Rainbow Six

Za one koji su vaskrsli a žele stare nikove neka se ovde jave pa da spisak proširimo.

Administracija nije bila u stanju da raspozna istinsku mržnju medju forumašima od isprovocirane reakcije forumskih fudbalera i obe stvari je stavila pod istu kapu. Da zlo bude još veće, kada su naši drugari bili desetkovani pravi izazivači ostadoše nekažnjeni. Neću da ih imenujem, sem Dr Nitroa svi ostadoše na svojim mestima.

Sa druge strane mi obećavamo da ćemo biti i nadalje uzorni forumaši kao i što smo bili a da ćemo pri slučajnoj provokaciji na našem forumu reagovati po forumskim pravilima da ne bi dolazilo do neželjenih konflikata i nepromišljenih reakcija sa obe strane.
Dalje obećavamo da ćemo u slučaju potrebe svi ići u pomoć administraciji ako treba da se suoči sa problemima koje ne može da reši na normalni ljudski način. Ni ovde neću nikoga da pomonjem ali administracija zna u kom grmu leži zec.

Poruči administraciji da smo spremni uvek da na miroljubiv način rešavamo unutrašnje probleme u našim redovima te da ćemo od vremena kada brojčano porastemo imati i lepši bolji i kulturniji forum nego što smo ga imali do sada. A najbolji smo na krstaričinom Forumu i ovakvi kakvi smo.

Jel može Jeko ovako pa da bude sve po volji i Bogu i narodu?:

Pa dobro majku mu..zar preko Male Krsne do nicka :)
sto se nisi direktno javio :)

ajde ispod spisak svih nickova ;)

Pa dobro majku mu..zar preko Male Krsne do nicka :)
sto se nisi direktno javio :)

ajde ispod spisak svih nickova ;)
Jes, pa da onda bude opet drvlje i kamenje na fudbalere, zašto ne idu redom. I još da dobijem na PP upozorenje kao danas.:hahaha: :hahaha: :hahaha: To ću ti proslediti da se i ti povaljaš od smeha.

Mi ovde po Pravilniku.
Prvo kod moderatora pa onda ako ne uspe kod supermoderatora pa ako ni to ne uspe onda kod administratora. Nema obilaženja. :D

Evo spisak ali da obećaš da se nećeš smejati. Jel važi? :lol:

Baklja Pravde
The Rolling Stones
okolo

RainbowSix
Neki tamo tip
General Duš@n
Djole LA

newidjeni car
Milan Djurković
Milanche.at (Ispravljeno. Ovako se piše)
RealSmoky (ovde nisam siguran pod kojim nikom je demonstrirao u onoj akciji)
Nesbridzis

U ******, nisam ni znao da nas je ovoliko bilo.:sad2: Ako sam nekog zaboravio napisaću naknadno.
A za crveno boldovane nema da se smeješ. Oni su članovi Sindikata i svakog znaš lično.:rotf: :rotf: :rotf:

Poslednja izmena:
Jeka je konobarica i izbacivačica. To sam ti već rekao nekoliko puta. :hahaha:

Znas dobro na sta sam mislio, ali evo pogledaj jos jednom.

Svako ko se u ovoj kafani pojavi je ciganin. Osnovna karakteristika nije klupska opredeljenost nego, cigansko ponašanje i svadja. I sad mi kaži koji od ovih koji dolazi nije takav. :rotf:

Oces da kazes da ona ima takvo ponasanje :(
I ne vidim ni Borisa tu, a ni tebe :)

:cmok2::cmok2::cmok2:
I Jeka voli sve vas. :)
:mrgreen:

Da li se i ja racunam u sve :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back