A
Aleksej_BASO
Gost
Vidim danas na BK jednu devojku koju znam iz srednje, ja sam bio 4. godina a ona 1. Bila je toliko glupa da nije moga da upise nista drugo nego masinsku skolu, i... Meni se jako svidi, bila je jako lepa, i htedoh da je upoznam, i kaze mi ortak OK upoznace me a ako hocu da je ***** i to nije tesko, jer SVIMA daje, znaci odbila je samo jednog tipa u WCu nekog kafica, jer je u tom WCu vec odradio jedan drugi tip, pa je "bila umorna" tako je rakla tom koji je hteo da bude sledeci, kaze "drugi put..." :shock:
E kad sam to cuo nije mi palo na pamet da bilo sta pokusavam, nije mi bio bitan sex nego da imam takvu devojku, a za jedan kres me nije interesovala... :sad:
E sad bila je u emisiji nekoj zato sto se slikala za CKM.
Inace pre kraja 1. godine je nepustila skolu, jer je od 12 predmeta imala 10 topova konstantno....
E sad bila je u emisisji sa jos dve ribe, i sta tu misliti o njima? Po nekom mom rezonu su i one takve.
Dakle da li misliste da li su sve ili bar 90% riba koje su ovakve iste kao moja simpatija?
Ja mislim da su to sve dronfulje kao i ona, sa jedva nekim izuzetkom.....
Jbg, za nju je i to super bolje u zivotu ne bi ni postigla...
E kad sam to cuo nije mi palo na pamet da bilo sta pokusavam, nije mi bio bitan sex nego da imam takvu devojku, a za jedan kres me nije interesovala... :sad:
E sad bila je u emisiji nekoj zato sto se slikala za CKM.
Inace pre kraja 1. godine je nepustila skolu, jer je od 12 predmeta imala 10 topova konstantno....
E sad bila je u emisisji sa jos dve ribe, i sta tu misliti o njima? Po nekom mom rezonu su i one takve.
Dakle da li misliste da li su sve ili bar 90% riba koje su ovakve iste kao moja simpatija?
Ja mislim da su to sve dronfulje kao i ona, sa jedva nekim izuzetkom.....
Jbg, za nju je i to super bolje u zivotu ne bi ni postigla...