CHUTI I KE*NJAJ........SPASONOSNA FORMULA U COLD WAR II

pa videcemo.........polako de........sto trcis batice pred rudu???

tvoja je logika, da ne treba igrati utakmicu, jer , sta cemo ako nam uvale pet komada??:???:

Srbija treba da presece te gluposti , kako je zapad na istoku i istok na zapadu, da shvati da je deo evrope , a ne azije ili amerike , i da se tako ponasa..........da svom snagom da podrsku ujedinjenoj evropi , i da se trudi da sto pre postane njen integralni deo.......

sve ostalo, kao povezivanje nekim savezima sa rusijom , kinom, ili amerikom je glupost....

ovo boldovano pojasnjava pocetni tekst i partijski ga definise, a samim tim ga i partijski eleiminise za sve one konij nisu deo rezimskih vlasti.

naravno da smo evropa, ali nas je ta evropa skupo kostala u XX veku, sami saberite broj ljudskih zrtava, milioni su u pitanju,

takodje pocetkom devedesetih nisu mogli da odole svojoj narasloj ekonomsko politickoj moci i nahebali su se keve celoj sfrj i revidovali rezultate WWII na ovim prostorima i nagradili nacisticke saradnicke nacije-paradrzave iz 41-45,

to se nije ni danas zaustavilo, primer unisono buduce primanje cro u eu, dok se ovog leta centrom zagreba orilo ` ubij srbina`, a inace je ne tako davno tamo izvrseno etnocko ciscenje( ne prvi put)

ni podrska eu teroristickim-narkodilerskim siptarskim zlocincima ovom rezimskom tekstu ne smeta, isli su dotle da su bombardovali srbiju i begrad. ko pa za to oma opravdanje ikada

e, brate.........to moze da se definise desetinama godina......a do tada cemo mi, sa klupe da skapamo od gladi.........:roll:

u politici mora da se gleda dvadeset godina unapred, a ne da se ceka ko ce prvi da padne, pa da onda mi pritrcimo da ga sutiramo...........:mrgreen:

.......sto nam je , doduse, omiljeni nacionalni sport.........:hahaha:

Samo mi nemoj reći da ti ili neka vidovita Zorka vidite da će se Evropa za 20 godina izvući iz američkog povodca.

Pa, sam si rekao da su se kauboji sprdali s njima kad su hteli da stvore evropske snage. I to što su se oni sprdali, ni po jada. Mogli su Evropljani i pored sprdanja da naprave šta su zamislili. Problem je što su im ti kauboji rekli: "Kakve evropske vojne snage, kakvi bakrači? Nemo' da vam jebemo mater. Sedi dole stoko i ćuti! Da više ni u šali ne spomenete tako nešto!"
I sedoše oni, i ućutaše.

Da li ti vidiš da je uslov za ulazak u EU prethodni ulazak u NATO? Da bi ušao u evropski ekonomski savez, moraš prvo u američki vojni savez.
I ti meni tvrdiš da će oni da se otrgnu Amerima...
Nemoj se iznenaditi, da im do te mere dojadi američki jaram i gazdovanje, pa da za tih 20 godina, a možda i mnogo ranije, zatraže pomoć "mrskih" Rusa u zbacivanju istog. Sve je moguće pod kapom nebeskom.

Zato Srbine, sedi i ne talasaj mnogo da te ne bi bespotrebno primetili. Nismo mi ništa važniji od Španije i Turske, dve zemlje koje kontrolišu dva strateški važna moreuza, pa su i jedna i druga uspele da ostanu neutralne u WW2.

Iste pričate godinama, s tim što im neprekidno dopisujete nove srpke poraze. Bilo jednom, ne ponovilo se i drugi u EU su međusobno ratovali i stavili tačku na to.

Treba staviti i tačku i na to profi-prazno-kvazi-patriotsko kukumavčenje. Jednostvano, više se na njega ne treba obazirati, jer za tolike godine od raspada bivše SFRJ i NATO bombardovanja niste bili u stanju da činite ništa drugo nego da rekapitulirate šta nam je ko zlo učinio i nikada, ali baš nikada da se zapitate koji je naš udeo u tome, ili, da barem ponudite neko rešenje.

Isto važi i za vašu vidovitost. Svakog drugog dana predviđate propast američke imperije, eu, smak sveta ---------------- sve same koještarije!
Ti Don Kihote - ostani u Srbiji umesto što pališ za Kanadu kada je zapad tako loš za Srbe i Srbiju!

Iste pričate godinama, s tim što im neprekidno dopisujete nove srpke poraze. Bilo jednom, ne ponovilo se i drugi u EU su međusobno ratovali i stavili tačku na to.

Treba staviti i tačku i na to profi-prazno-kvazi-patriotsko kukumavčenje. Jednostvano, više se na njega ne treba obazirati, jer za tolike godine od raspada bivše SFRJ i NATO bombardovanja niste bili u stanju da činite ništa drugo nego da rekapitulirate šta nam je ko zlo učinio i nikada, ali baš nikada da se zapitate koji je naš udeo u tome, ili, da barem ponudite neko rešenje.

Isto važi i za vašu vidovitost. Svakog drugog dana predviđate propast američke imperije, eu, smak sveta ---------------- sve same koještarije!
Ti Don Kihote - ostani u Srbiji umesto što pališ za Kanadu kada je zapad tako loš za Srbe i Srbiju!

Pa, ne idem ja tamo da budem njihov vojnik ili ministar spoljnih poslova.
Tebi kao nije jasno da će u staroj kurbi, kako zovu Evropu, večito neko da stvara neke rajhove, potpaljuje krematorijume i šalje "Princ Eugen" divizije na goloruke ljude.

Ja se nekada pitam da li ti uopšte znaš kako i na kojim principima počiva i funkcioniše EU, ili, se samo praviš da ne znaš?

U svakom slučaju, govori u svoje ime, posebno kada zvlačiš neke zaključke koji nemaju veze s rečenim :rtfm::evil::mrgreen:

На жалост ЗНАМ ШТА СЕ НАМА НУДИ И ПРЕДЛАЖЕ И КАКО ТА УНИЈА ЖЕЛИ СА НАМА "ДА ФУНКЦИОНИШЕ"...

Ја, наравно, увек говорим у своје име и излажем свој став или своје мишљење о нечему или некоме па тако и у овом случају О СРБИМА...............:otkacio::otkacio::otkacio:

Back