*Chris Brown* :)))

pa ja znam kako se zove gitarista...ali covek kaze santana...i prva asocijacija mi je bila carlos...jer od santana samo njega znam...pa ovaj kaze da je reper juelz...mada me ne zanima...jel sad shvatas sta sam hteo da vi reknem...

heyy..nemoj tako....nemam ja nishta protiv tebe..niti sam te JA napadao..iskreno izvinjenje ako sam te nechim uvredio....
Ustvari ,svi su prichali o Carlosu Santani,gitaristi,dok ja nisam rekao da postoji i reper,koji ustvari i uchestvuje u ovoj pesmi.......

heyy..nemoj tako....nemam ja nishta protiv tebe..niti sam te JA napadao..iskreno izvinjenje ako sam te nechim uvredio....
Ustvari ,svi su prichali o Carlosu Santani,gitaristi,dok ja nisam rekao da postoji i reper,koji ustvari i uchestvuje u ovoj pesmi.......

Ja sam sve vreme govorila o reperu, ni na kraj pameti mi nije bio Carlos, jer obozavam pesmu Run It i nisam imala razlog da mislim o Carlosu... Ok, izvinjenje prihvaceno 8-)

:D:D:D E, koja ti je omiljena pesma? :D Poslusaj Say Goodbye i pogledaj spot, super je :D

Trenutno Kiss Kiss...Josh uwek mi nije dosadila:D

Ewo malo Chrisovih slika:D
chris210.jpg

chris211.jpg

chris_11.jpg

alo..znate li vi razliku izmedju
1)Carlosa Santane,mexikanca,jednom od najboljih gitarista svih vremena
i
2)Juelza Santane,choveka iz Harlema,Repera,chlana diplomats-a....
haha Trick-Trick je kralj!!

Back