Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mozemo vise da volimo,jer smo i sami suvise isprljani,a i kriteriji su cesto megalomanski,a i ego je u medjuvremeno toliko naduvan da cesto ne podnosimo ni sami sebe.
isprljan covek u sustini ne moze da voli drugog coveka,cim se nadje u njegovoj blizini oseca netrpeljivost,a istovremeno mnogi imaju jedno osecanje,da bi mogli da zagrle citav svet..
nemojte odmah da vam prorade nadbubrezne zlezde kad ovo procitate
Pa to...mislim...debelima ima gde da stane dusa, one mrsave mi samo skroziramo pogledom al' nista ne vidimo![]()

Ovo chu bogami da upamtim.
A shta vidite kad ne vidite odechu?
Pa što ne pitaš tvog debeljka?

Pa što ne pitaš tvog debeljka?
Vidimo pre svega dinamiku. Popunjenost formi. Forme koje se odaju u pokretu. Koje želiš da dotakneš. Šta da dotakneš, da zariješ zube...
Ekhm, dobro - to ovi mlađi, jelte.![]()
Zato je mrtva patka mrtva. Fali joj dinamika. Gde ćeš veću poeziju nego da gledaš kako prolazi jedna što ume da prolazi.![]()

Hmm... Alfa mužjaci su, dakle, oni perfidno fini?Neborbeni ali uvek na oprezu? I, naravno, naizgled nedodirljivi.
Ima u tome istine u svetu primata.

A ne. ne. Alfa mužjaci su alfa mužjaci. I zato su privlačni, mada su neprikladni.
Ali, ovi perfidni bolje koriste prilike. Ili da kažemo, alfa mužjaci se previše ljuljaju na grani .![]()

alfa + alfa su eksplozivne kombinacije...
Ko je lud da odoli eksplozivnoj kombinaciji?![]()

Ne znam. Nisam odavde.![]()

a greota da nam se razbije alfa muzjak...![]()

neki beze zivotinjama,i njima poklanjaju paznju i svu ljubav koju bi inace normalno trebali dati svojoj vrsti
ali ego je cudo,koji na kraju sagori i coveka i njegovu okolinu
dok se ne svede na minimum, nema ljubavi
jjer u takvom stanju ega su spremna na pucanje,i ulivanje jednog u drugi,to je pocetak ljubavi ))
neki beze zivotinjama,i njima poklanjaju paznju i svu ljubav koju bi inace normalno trebali dati svojoj vrsti
ali ego je cudo,koji na kraju sagori i coveka i njegovu okolinu
dok se ne svede na minimum, nema ljubavi
jjer u takvom stanju ega su spremna na pucanje,i ulivanje jednog u drugi,to je pocetak ljubavi ))
ludi ste skroz!
Znachi ne ebe golub na grani vech vrabac u blizini...
Da mi pomogneš da raširimo mrežu ispod drveta?![]()

Како то може Радован да зна када он није алфа..chekam da mi radovan odgovori, da vidim jel zazijavalo namerno slomio granu...![]()
Како то може Радован да зна када он није алфа..![]()